Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dreapta din Romania cauta candidat pentru alegerile prezidentiale. Scurt inventar al variantelor de prezidentiabili si al negocierilor de culise

Hotnews Hotnews,
 Dreapta din Romania cauta candidat pentru alegerile prezidentiale. Scurt inventar al variantelor de prezidentiabili si al negocierilor de culise

Competitia interna in PDL pentru desemnarea prezidentiabilului a intrat in linie dreapta. Emil Boc a anuntat miercuri ca nu va participa la selectie, desi presedintele Basescu il promovase intens drept candidatul eligibil impotriva USL-ului la prezidentiale. In lipsa lui Boc, Catalin Predoiu pare plasat in pole-position pentru a castiga competitia interna, dar Elena Udrea sondeaza partidul pentru a vedea ce sustinere mai are. Vezi in text cine vrea sa candideze la prezidentiale si care sunt jocurile de culise in interiorul PDL. continuă pe Hotnews

PDL a inceput concursul pentru alegerile prezidentiale

PDL da startul competitiei interne pentru alegerile prezidentiale. Candidatii PDL care viseaza la cea mai inalta functie in stat sunt asteptati sa se inscrie intre 7 si 14 octombrie.

Abdel Fattah al-Sissi nu exclude o candidatura la alegerile prezidentiale din Egipt prevazute in 2014

Generalul Abdel Fattah al-Sissi, cel care a condus, in urma cu trei luni, demiterea presedintelui islamist Mohamed Morsi, nu exclude sa se prezinte la alegerile prezidentiale din Egipt prevazute in 2014,.

Uniunea Europeana este de acord cu eutanasierea maidanezilor din Romania

Uniunea Europeana este de acord cu eutanasierea maidanezilor din Romania, dar atrage atentia ca trebuie evitate abuzurile. intr-o scrisoare catre Eugen Nicolaescu, Comisarul European pentru Sanatate spune ca.

Antonescu: Ponta ar fi un candidat redutabil la prezidentiale, dar nu mai bun ca mine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat pentru Pro TV ca premierul Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la alegerile prezidentiale, dar nu unul mai bun decat el, in timp ce Traian Basescu nu mai e o tinta de campanie, fiind un.

Antonescu: Ponta ar fi un candidat redutabil la prezidentiale, nu mai bun ca mine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat pentru Pro TV ca premierul Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la alegerile prezidentiale, dar nu unul mai bun decat el, in timp ce Traian Basescu nu mai e o tinta de campanie, fiind un.

Crin Antonescu: Ponta ar fi un candidat redutabil la prezidentiale, dar nu mai bun ca mine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca premierul Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la alegerile prezidentiale, dar nu unul mai bun decat el. Despre Traian Basescu, liderul PNL spune ca, evident, el.

Antonescu: Ponta ar fi un candidat redutabil la prezidentiale, dar nu cred ca ar fi mai bun decat mine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca premierul Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la alegerile prezidentiale, dar nu unul mai bun decat el, in timp ce.

S-a hotarat sa candideze la ALEGERILE PREZIDENTIALE

Presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, duminica, ca a luat decizia personala de a candida pentru functia de presedinte al Romaniei, in conditiile validarii de propriul partid a acestei decizii,.

Producatorul de mobila Natuzzi isi relocheaza o parte din productie din Romania in Italia (surse sindicale)

Producatorul de mobila Natuzzi va semna joi un acord prin care isi relocheaza o parte din productie din Romania in Italia, cea mai mare parte a celor 1. 700 de angajati care ar urma sa isi piarda locul de munca, urmand sa fie angajati de companii locale, a declarat un purtator de cuvant al sindicatului pentru Reuters.

IGD a aprobat un buget de 12,5 milioane euro pentru investitii in reteaua Winmarkt din Romania

Grupul italian Immobiliare Grande Distribuzione IGD) a aprobat un buget de investitii in valoare de 12,5 milioane euro pentru perioada 2012-2015, suma care este investita intr-un proiect ce vizeaza modernizarea centrelor comerciale Winmarkt, extinderea suprafetei inchiriabile, precum si optimizarea fluxului de vizitatori, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )