Libnet.ro
UNICEF

20:30

Drula: Urmatorii 10 ani vor fi decada transformationala pentru infrastructura tarii. Finantarea europeana va fi cheia

Adevărul Adevărul,
Drula: Urmatorii 10 ani vor fi decada transformationala pentru infrastructura tarii. Finantarea europeana va fi cheia

Ministerul Transporturilor si Regia Autonoma Aeroportul International George Enescu Bacau, au incheiat,miercuri, contractul de finantare pentru proiectul Cresterea gradului de siguranta si securitate la Aeroportul International George Enescu Bacau. continuă pe Adevărul

Fiica de 10 ani a unui controversat afacerist a lansat Baby Mafia VIDEO

O fetita de 10 ani din Bihor, fiica unui controversat om de afaceri din judet, a lansat un videoclip care a strans aproape 100. 000 de vizualizari in decurs de 2 saptamani dar a aprins internetul, din cauza versurilor si scenariului socant.

O vama de 3,5 milioane de euro zace inchisa de peste 10 ani. Ar fi o gura de oxigen pentru oamenii de aici

Un punct vamal din judetul Botosani, in care s-au investit 3,5 milioane de euro, sta inchis de aproape 11 ani. Autoritatile romane dau vina pe omologii ucraineni care ar fi trebuit sa faca lucrari de modernizare. in tot acest timp, botosanenii care traiau din comertul de frontiera spun ca au ajuns la sapa de lemn.

Un baiat de 10 ani si-a construit o casuta in miniatura in speranta ca va avea o locuinta noua. Drama unei familii din Apuseni FOTO

O familie din comuna Poiana Vadului, care traieste doar din veniturile tatalui obtinute din vanzarea de linguri de lemn, vasc si crengute de brad, are nevoie de ajutor pentru a se muta intr-o alta locuinta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3214 seconds )