Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

DSU: cinci pacienti in stare grava au fost transferati la spitale din tara cu o capacitate de primire a cazurilor de COVID-19 de peste 75%

Adevărul Adevărul,
DSU: cinci pacienti in stare grava au fost transferati la spitale din tara cu o capacitate de primire a cazurilor de COVID-19 de peste 75%

Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) a transmis ca joi seara a avut loc o noua sedinta de lucru la care au participat reprezentantii institutiilor abilitate in gestionarea situatiei generate de infectarea cu noul tip de Coronavirus. continuă pe Adevărul

COVID-19 in R. Moldova. 195 de pacienti sunt in stare grava, iar alti 27 au fost vindecati

Din 2. 548 de persoane infectate cu COVID-19 in Republica Moldova, 195 de pacienti se afla in stare grava, iar alti 504 sunt in stare de gravitate medie. Zece cetateni se afla la respiratie asistata.

Cati pacienti infectati cu coronavirus au mai fost transferati cu elicopterul de la Suceava la Bucuresti in afara de IPS Pimen?

Un singur pacient infectat cu COVID-19 a mai fost transferat cu elicopterul de la Suceava, cel mai mare focar de coronavirus din tara, la Bucuresti, inaintea Arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, a precizat marti Grupul de Comunicare Strategica, la solicitarea HotNews. ro. Transferul IPS Pimen, in varsta de 90 de ani, cu elicopterul de la Suceava la Bucuresti, in conditiile in care la Suceava s-au inregistrat pana acum sute de cazuri grave de infectie cu coronavirus si numeroase decese, a starnit comentarii intense pe retelele de socializare.

Trei pacienti cu coronavirus, aflati in stare grava, sunt transportati cu elicopterul de la Brasov la Ploiesti

Trei pacienti diagnosticati cu coronavirus, aflati in stare grava la un spital din Brasov, sunt transferati joi seara cu un elicopter al MAI la un spital din Ploiesti.

COVID-19 in R. Moldova. 218 de pacienti se afla in stare grava

In Republica Moldova au fost inregistrate 2. 778 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. 218 persoane se afla in stare grava. Alti 535 de pacienti sunt in stare de gravitate medie. De asemenea, la moment sunt 11 gravide internate in spital cu COVID-19, dar si peste 70 de copii.

COVID-19 in R. Moldova. 212 de pacienti se afla in stare grava

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 2. 472, dintre care 212 de pacienti se afla in stare grava, iar 558 sunt in stare de gravitate medie. 14 pacienti se afla la respiratie asistata. Bilantul cetatenilor vindecati de noul coronavirus a urcat la 478.

Spitalul Ichilov din Israel. Primul centru medical din lume care permite vizitarea bolnavilor de COVID-19, aflati in stare grava VIDEO

In plina pandemie cu noul coronavirus, Spitalul Ichilov din Israel este primul centru medical din lume care le permite rudelor sa-si viziteze bolnavii de COVID-19, aflati in stare grava. Totul se petrece urmand un protocol foarte strict. Imaginile au fost postate pe contul oficial de Facebook al Ambasadei Israelului din Romania.

Ialoveni: Doi copii au ajuns in stare grava la spital dupa explozia unui obuz

Doi copii, de 13 si 14 ani din satul Baltati, raionul Ialoveni, au fost transportati in stare grava la spital in urma exploziei unui obuz. Copiii sunt internati la reanimare, ambii avand multiple traumatisme, transmite IPN.

Coronavirus in Franta - 516 decese in ultimele 24 de ore. Mai mult de 5.000 de persoane inca in stare grava

Cu 516 de noi decese inregistrate joi, epidemia de coronavirus a cauzat moartea a 21. 856 de persoane in Franta de la inceputul lui martie, dar numarul pacientilor internati in stare grava continua sa scada dupa 15 zile, potrivit Directiei generale de Sanatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )