Libnet.ro
UNICEF

23:15

Duane Butcher, despre cazul Mircea Basescu: Arata ca oamenii sunt egali in fata legii

România Liberă România Liberă,
Duane Butcher, despre cazul Mircea Basescu: Arata ca oamenii sunt egali in fata legii

Insarcinatul cu Afaceri din cadrul Ambasadei SUA in Romania, Duane Butcher, apreciaza ca scandalul in care este implicat fratele sefului statului intareste independenta procurorilor si a sistemului judiciar si arata ca oamenii sunt egali in fata legii, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Duane Butcher, despre cazul Mircea Basescu: Intareste independenta procurorilor si a sistemului judiciar

Insarcinatul cu Afaceri din cadrul Ambasadei SUA in Romania, Duane Butcher, apreciaza, intr-un interviu acordat Pro Tv, ca scandalul in care este implicat fratele sefului statului intareste independenta procurorilor si a sistemului judiciar si arata ca oamenii sunt egali in fata legii, citeaza Mediafax.

Duane Butcher: SUA multumesc Romaniei pentru curajul si angajamentul de care a dat dovada in Afganistan

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, declara ca SUA multumesc Romaniei pentru curajul si angajamentul de care a dat dovada in Afganistan, apreciind totodata disponibilitatea Romaniei de a-si asuma un rol de conducere in viitoarele incercari cu care se va confrunta NATO.

Duane Butcher: SUA multumesc Romaniei pentru curajul si angajamentul de care a dat dovada in Afganistan

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, declara ca SUA multumesc Romaniei pentru curajul si angajamentul de care a dat dovada in Afganistan.

Mircea Basescu sustine ca nu a vazut banii despre care vorbeste familia lui Mondial, ci doar punga in care se aflau

Declaratiile lui Mircea Basescu si ale omului de afaceri Marian Capatana, sustinute in fata magistratilor, au fost date publicitatii de Evenimentul Zilei. Fratele presedintelui, Mircea Basescu a refuzat sa dea declaratii in fata procurorilor DNA, motivand ca avocatii sai nu stiu ce documente sunt in dosar si la ce acuzatii trebuie sa raspunda. El a povestit insa in fata judecatorului despre relatia pe care a avut-o cu familia lui Bercea Mondial. Acelasi lucru l-a facut si marian Capatana la tribunal.

Un cotidian local publica un e-mail atribuit lui Mircea Basescu in care acesta anunta Parchetul despre o discutie cu sotia lui Bercea Mondial: Le-am explicat ca nu pot sa fac nimic si sa aiba incredere in justitie

Cotidianul Ziua de Constanta publica un e-mail datat martie 2011, atribuit lui Mircea Basescu si adresat Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in care fratele presedintelui vorbeste despre o intalnire cu sotia lui Bercea Mondial si cu fiica acestuia.

QA. Afacerist: Numele lui Mircea Basescu e o garantie. Te duce la Cotroceni

Alessandra Stoicescu a difuzat in emisiunea QA o serie de declaratii ale unor oameni de afaceri din Romania care arata cum intermedia Mircea Basescu relatia cu Palatul Cotroceni. Aurel Cazacu declara, la.

Contradictiile din scandalul Bercea Mondial - Mircea Basescu: Cati bani a dat familia interlopului pentru eliberarea sa

Jurnalistii de la Evenimentul Zilei au publicat un material despre scandalul Bercea Mondial - Mircea Basescu, scotand in prim plan o serie de informatii care nu sunt explicite sau care nu se potrivesc cu.

Cum se iNFUNDA singur Mircea Basescu. Fratele presedintelui i se destainuia consilierei lui Kovesi

Noi dezvaluiri in dosarul Bercea-Basescu au fost prezentate luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in 2011, Mircea Basescu s-a plans pe e-mail unei consiliere de-a Laurei Codruta Kovesi, judecatoarei.

Mircea Basescu, scrisoare de curtoazie catre un procuror

Mircea Basescu i-ar fi trimis un mail de curtoazie unui procuror, in 2011, imediat dupa o intalnire cu sotia lui Bercea Mondial. in mail, Mircea Basescu subliniaza ca sotia dar si fiica lui Bercea il cauta.

Punctul de intalnire. Profil penal consacrat - Mircea Basescu

Incercarea disperata a presedintelui Romaniei Traian Basescu de ascundere si acoperire a operatiunilor fratelui sau Mircea Basescu se loveste de o serie de evidente strigatoare la cer. Pretinzand ca este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )