Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dubai: Prima saptamana araba a modei pentru barbati

Hotnews Hotnews,
 Dubai: Prima saptamana araba a modei pentru barbati

Prima saptamana a modei arabe pentru barbati a inceput joi la Dubai, un eveniment fara precedent si exclusiv virtual din cauza pandemiei de Covid-19, cu clipuri video sau parade traditionale fara public difuzate in direct pe internet, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania: imi e destul de greu

Indragita cantareata urmeaza sa fie mama pentru a doua oara. Desi nu este pentru prima oara cand trece prin asta, se pare ca este mai stresata ca oricand. Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania Este vorba despre Olguta Berbec, care urmeaza sa nasca lunea viitoare pentru a doua oara. Se .

Ce se intampla in corp daca mananci zilnic conopida, de fapt. Beneficii miraculoase pentru barbati

Ce se intampla in corpul tau daca incepi sa consumi zilnic conopida? Care sunt beneficiile unui astfel de obicei si de ce toti barbatii ar trebui sa il aiba in vizor? Truc benefic: ce se intampla daca mananci zilnic conopida? Romanii nu consuma conopida atat de mult precum o fac alti oameni tocmai pentru ca .

Israel: Doar 20 din 128.000 de persoane care au primit ambele doze de vaccin Pfizer s-au infectat cu coronavirus in prima saptamana. Niciuna nu e caz grav

Prima analiza din lume asupra unor persoane care au primit ambele doze din vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Pfizer arata ca acesta este cel putin pe atat de eficient pe cat au aratat-o studiile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2909 seconds )