Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dumitru Buzatu (PSD) nu regreta ca a JIGNIT un vasluian care l-a huiduit: Pai daca rage acolo ce poate sa fie ala? (VIDEO)

B1 B1,
Dumitru Buzatu (PSD) nu regreta ca a JIGNIT un vasluian care l-a huiduit: Pai daca rage acolo ce poate sa fie ala? (VIDEO)

Jignirile sunt la ordinea zilei la PSD. Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, miercuri, ca nu regreta ca l-a numit tembel pe un vasluian care l-a huiduit de Ziua Nationala a Romaniei. Ba mai mult,. continuă pe B1

Mai, TEMBELULE, mai!!. Seful PSD Vaslui, scos din sarite de protestatari, la parada de 1 Decembrie (VIDEO)

Ziua Nationala a fost sarbatorita si la Vaslui, acolo unde a fost organizata o parada si au avut loc depuneri de coroane. La eveniment a participat si liderul organizatiei locale a PSD, Dumitru Buzatu, pe.

VIDEO Dumitru Buzatu, dupa ce l-a facut tembel pe un vasluian care l-a huiduit: Nu, nu regret nimic. Daca rage acolo ce poate fi ala?

Dupa ce de Ziua Nationala a jignit un vasluian care l-a huiduit folosind apelativul tembel, liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu a afirmat miercuri ca nu regreta modul in care s-a adresat. Acesta a subliniat ca a facut eforturi extraordinare pentru a organiza in mod solemn sarbatoarea nationala si vine unul si rage acolo. Pai, daca rage acolo, ce poate sa fie ala?, a precizat social-democratul.

VIDEO Buzatu nu regreta ca a facut tembel un vasluian care l-a huiduit: Pai, daca rage acolo, ce poate sa fie ala?

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care de Ziua Nationala i s-a adresat cu apelativul tembelule unui vasluian care l-a huiduit, spune ca nu regreta ca a facut aceste afirmatii, pe care si le mentine, argumentul sau fiind ca el face eforturi extraordinare ca sa organizeze in mod solemn sarbatoarea nationala. Pai, daca rage acolo, ce poate sa fie ala?.

VIDEO Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, catre o persoana care l-a huiduit: Mai tembelule, mai!

Presedintele PSD Vaslui a fost huiduit la sfarsitul discursului pe care l-a sustinut, duminica, la ceremoniile dedicate Zilei Nationale din Vaslui, relateaza Mediafax. Auzind reactia unei persoane din public, care l-a fluierat, Dumitru Buzatu a replicat Mai tembelule, mai!.

Un lider PSD a rabufnit de Ziua Romaniei, in fata a mii de oameni: Tembelule!. Cine l-a enervat pe Dumitru Buzatu

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, s-a enervat la un eveniment dedicat Zilei Nationale si a avut o iesire dura la adresa unui protestatar. Presedinte CJ Vaslui l-a facut pe protestatar tembel, dupa ce acesta l-a huduit pe Buzatu.

Dumitru Buzatu ii ia apararea lui Badalau: Sa-l bagam la puscarie? Colegul meu a avut taria sa recunoasca

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, i-a luat apararea sefului filialei Giurgiu, Niculae Badalau, inaintea sedintei CEx, in contextul in care a aparut pe surse informatia ca acesta din urma va fi sanctionat ca urmare a jignirilor aduse asupra romanilor din diaspora.

Dumitru Buzatu sare in apararea lui Niculae Badalau: A fost sanctionat deja. Mai departe de atat ce sa facem? Sa-l ducem la puscarie?

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sare in apararea lui Niculae Badalau dupa ce acesta a insinuat ca majoritatea cetatenilor romani de peste hotare sunt reprezentanti de femei de moravuri.

Dumitru Buzatu: Mai departe de atat ce sa facem cu Badalau? Daca vreti il ducem la puscarie

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comenetat luni luarile de pozitia din partid la adresa lui Niculae Badalau dupa ce acesta a facut o noua remarca jignitoare la adresa romanilor din strainatate.

Buzatu, dupa ce Badalau a jignit Diaspora: Si-a cerut scuze. Ce sa mai faca, sa sara cu capul in jos in Siret?

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a tinut sa-l apere din nou pe colegul sau, Niculae Badalau, dupa ce acesta a spuscasunt 700. 000 de romani cu domiciliu in strainatate, restul pana la tr.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )