Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dupa alegerile din 27 septembrie, UDMR va cauta sa faca aliante locale cu PNL

România Liberă România Liberă,
Dupa alegerile din 27 septembrie, UDMR va cauta sa faca aliante locale cu PNL

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca dupa alegerile locale din 27 septembrie, UDMR . continuă pe România Liberă

BEC clarifica situatia privind vizele de flotant si votarea la alegerile locale din 27 septembrie

Biroul Electoral Central BEC) a revenit cu clarificari asupra formularii din hotararea luata luni privind situatia vizelor de flotant pentru alegatorii care vor vota la alegerile locale din 27 septembrie.

Senatul respinge desfasurarea votului pe doua zile pentru alegerile locale din 27 septembrie Proiectul de lege mai are o sansa in Camera Deputatilor

Senatorii au respins, marti, proiectul de lege care reglementa ca la scrutinul din 27 septembrie votul sa se desfasoare timp de doua zile. Proiectul apartine senatoarei USR Florina Presada si modifica Legea 1352020 privind alegerea autoritatilor administratiei publice locale din anul 2020.

Kelemen Hunor: Dupa alegerile locale trebuie sa cautam aliante impreuna cu PNL acolo unde se poate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca dupa alegerile locale si parlamentare este nevoie de crearea unei stabilitati politice si a aratat ca dupa scrutinul din 27 septembrie trebuie cautate aliante cu PNL acolo unde se poate.

KELEMEN HUNOR: Dupa alegerile locale trebuie sa cautam aliante impreuna cu PNL acolo unde se poate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca dupa alegerile locale si parlamentare este nevoie de crearea unei stabilitati politice si a aratat ca dupa scrutinul din 27 septembrie trebuie cautate aliante cu PNL acolo unde se poate, conform Agerpres.

STS distribuie 22.475 de tablete necesare organizarii scrutinului din 27 septembrie

Serviciul de Telecomunicatii Speciale distribuie, in aceasta perioada, 22. 475 de tablete necesare organizarii alegerilor locale din acest an, terminalele fiind predate operatorilor de calculator si informaticienilor.

Tariceanu ii solicita din nou premierului Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu a solicitat din nou premierului Ludovic Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale din 27 septembrie. Liderul ALDE i-a transmis sefului Guvernului ca se joaca cu focul si ca Executivul trebuie sa isi ia timp ca sa organizeze mai bine deschiderea scolilor. Daca ti-e frica de faptul ca ceilalti vor lua un avans in alegeri, putem merge pana la a suspenda campania electorala ca sa va dam sansa de a organiza cum trebuie ziua de 14 septembrie, ii mai spune Tariceanu prim-ministrului, conform news. ro.

Raluca Turcan: Scoala incepe obligatoriu din 14 septembrie. Parintii trebuie sa ii verifice pe copii, sa nu se prezinte bolnavi la ore

Scoala nu este facultativa, ci incepe in mod obligatoriu din 14 septembrie, a subliniat, luni, vicepremierul Raluca Turcan. Precizarea vine pe fondul ingrijorarilor multor parinti legate de inceperea anului.

Kelemen Hunor, liderul UDMR: Dupa alegerile locale trebuie sa cautam aliante impreuna cu PNL acolo unde se poate

UDMR vrea aliante cu PNL acolo unde se poate. Liderul maghiarilor din Romania, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca ca dupa alegerile locale si parlamentare este nevoie de crearea unei stabilitati.

ALDE solicita amanarea inceperii anului scolar pana dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca ALDE cere amanarea inceperii scolii pana dupa alegerile locale din 27 septembrie si considerap ca este gresita insistenta Guvernului PNL de a incepe anul scolar pe 14 septembrie, cu toate ca nu a luat masurile necesare pentru a reduce raspandirea coronavirusului.

Alegeri locale 2020: Romanii pot vota in baza unui act de identitate expirat in perioada 1 martie 27 septembrie. Ce arata cea mai recenta Hotarare a BEC

Alegatorul care detine un act de identitate al carui termen de valabilitate ar fi expirat in perioada 1 martie 27 septembrie 2020 isi poate exercita dreptul de vot in baza acestuia, arata o Hotarare a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )