Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dupa dealuri, in topul celor mai bune filme ale anului 2012 alcatuit de revista ...

România Liberă România Liberă,
Dupa dealuri, in topul celor mai bune filme ale anului 2012 alcatuit de revista ...

Lungmetrajul Dupa dealuri, regizat de Cristian Mungiu, figureaza pe locul al optulea in topul celor mai bune filme ale anului 2012 alcatuit de prestigioasa revista Sight Sound, publicat ca in fiecare an la inceputul lunii decembrie, relateaza hollywoodreporter. com, potrivit Mediafax. Topul revistei Sight Sound - considerata un echivalent britanic al publicatiei franceze Cahiers Du Cinema - a fost alcatuit pe baza voturilor exprimate de 100 de critici de film. Filmul Dupa . continuă pe România Liberă

2012, anul regizorului Cristian Mungiu. Dupa dealuri, in topul celor mai bune filme

2012 a fost, fara nicio indoiala, anul lui Cristian Mungiu. Dupa succesul de la Cannes, Dupa Dealuri, semnat de regizorul roman, a fost declarat al 8-lea cel mai bun film al anului. Clasamentul a fost real.

Clinton transmite romanilor cele mai bune urari

Secretarul de Stat al Statelor Unite ale Americii SUA), Hillary Clinton, transmite romanilor, in numele presedintelui Barack Obama si al poporului american, cele mai bune urari cu ocazia Zilei Nationale.

O baie de-a lor e cat toata casa ta. in locuintele de LUX ale celor mai bogati oameni din Rusia

Au case care se intind pe sute de metri patrati, iar terenurile pe care sunt asezate casele nu le poti vedea cu ochiul liber. Conacele celor mai bogati oameni din Rusia, in cea mai mare parte a anului nelocuite,.

Hillary Clinton transmite romanilor cele mai bune urari de Ziua Nationala

Secretarul de stat al SUA Hillary Clinton transmite romanilor, in numele presedintelui Obama si al poporuluui american, cele mai bune urari cu ocazia Zilei Nationale, reamintind contributia tarii noastre pentru pace si prosperitate in lume si pentru.

Exclusiv! Bianca Dragusanu: Mama lui Adi face cele mai bune muraturi!

In exclusivitate la D-Paparazzi, vedetele marturisesc daca au sau nu vreun stres legat de mamele iubitilor lor. Bianca Dragusanu pretinde ca se afla in cele mai bune relatii cu mama lui Adi Cristea si o lauda pe aceasta pentru ca face cele mai bune muraturi. Continue reading .

Arta in gunoaie, umbre si sex. Vezi creatiile celor mai scandalosi artisti ai momentului

Artistii britanici Tim Noble si Sue Webster au transformat gunoaiele menajere ale altora intr-o sursa de arta si, evident, de profit. Acestia au capatat notorietate de la prima lor expozitie, intitulata.

Erau cele mai bune prietene, dar de la poza asta a inceput scandalul. De ce barbatii se uitau numai la una din ele

Erau mereu impreuna, iar ceilalti le apreciau si se uitau la ele cu admiratie, pentru ca erau nedespartite. insa una din ele s-a saturat sa fie mereu pe locul doi, pentru ca prietena ei cea mai buna capta.

Una dintre cele mai mari ENIGME ale lumii, descifrata de un cercetator

Un cercetator neozeelandez a declarat ca a descoperit misterul din spatele insulei-fantoma, inclusa in marile atlase ale lumii, dar negasita pana acum, scrie Mediafax. Acesta sustine ca eroarea s-a produs.

Trei sferturi dintre sosirile turistilor apartin romanilor. In schimb, cheltuielile strainilor de la noi sunt mai mari decat ale turistilor romani

Sosirile si innoptarile turistilor romani si straini) in luna octombrie 2012, comparativ cu luna corespunzatoare din anul precedent, au crescut cu 9,6% respectiv, cu 5,4%, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica, difuzat luni. INS diferentiaza sosirile de innoptari, sosirea unui turist inregistrandu-se atunci cand o persoana este inscrisa in registrul hotelului/motelului etc, in vreme ce innoptarile reprezinta intervalul de 24 de ore pentru care o persoana este inregistrata. De pilda, daca o persoana vine in Romania si doarme 10 nopti, ea va figura cu o sosire si 10 innoptari. Vezi de unde provin turistii care intra in tara, cat si mai ales pe ce isi cheltuie banii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )