Libnet.ro
UNICEF

08:30

Hillary Clinton transmite romanilor cele mai bune urari de Ziua Nationala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hillary Clinton transmite romanilor cele mai bune urari de Ziua Nationala

Secretarul de stat al SUA Hillary Clinton transmite romanilor, in numele presedintelui Obama si al poporuluui american, cele mai bune urari cu ocazia Zilei Nationale, reamintind contributia tarii noastre pentru pace si prosperitate in lume si pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Clinton transmite romanilor cele mai bune urari

Secretarul de Stat al Statelor Unite ale Americii SUA), Hillary Clinton, transmite romanilor, in numele presedintelui Barack Obama si al poporului american, cele mai bune urari cu ocazia Zilei Nationale.

Exclusiv! Bianca Dragusanu: Mama lui Adi face cele mai bune muraturi!

In exclusivitate la D-Paparazzi, vedetele marturisesc daca au sau nu vreun stres legat de mamele iubitilor lor. Bianca Dragusanu pretinde ca se afla in cele mai bune relatii cu mama lui Adi Cristea si o lauda pe aceasta pentru ca face cele mai bune muraturi. Continue reading .

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Mesajul lui Hillary Clinton pentru romani.

Secretarul de stat al SUA Hillary Clinton transmite romanilor, in numele presedintelui Obama si al poporuluui american, cele mai bune urari cu ocazia Zilei Nationale, reamintind contributia tarii noastre pentru pace si prosperitate in lume si pentru idealurile libertatii si democratiei, potrivit Mediafax. In numele presedintelui Obama si al poporului Statelor Unite, sunt incantata sa transmit cele mai bune urari tuturor romanilor cu ocazia Zilei Unirii, afirma Hillary Clinton in mesajul .

Elvetia, tara cu cele mai bune conditii de viata in urmatorii ani: in top urmeaza Australia si Norvegia

Elvetia ar fi optiunea perfecta, in cazul in care am putea sa ne alegem tara in care sa ne nastem. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de The Economist Intelligence Unit si citat de Evenimentul.

Hillary Clinton: Zona euro aluneca din nou in recesiune. Urgentez liderii europeni sa ia masuri

Secretarul de stat al SUA Hillary Clinton s-a aratat ingrijorata cu privire la faptul ca economia din zona euro aluneca din nou in recesiune, in ciuda masurilor de austeritate impuse in unele tari. Diplomatul.

Ion Iliescu transmite romanilor de Ziua Nationala un mesaj de imbarbatare: Trecem inca prin momente nu simple

Fostul presedinte Ion Iliescu le transmite romanilor, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, un mesaj de imbarbatare pentru ca lumea trece prin momente nu simple, informeaza Agerpres.

Oscarurile europene 2012: Amour al lui Michael Haneke cele mai multe premii. ...

--- corespondenta din La Valletta, Malta Desi programata sa inceapa la ora 20:00 ora 21:00 ora Romaniei), ceremonia decernarii premiilor Academiei Europene de Film 2012 a inceput cu un sfert de ora mai devreme, cu comedianta germana Anke Engelke incercand sa vada daca audienta este pregatita pentru una dintre cele mai lungi seri din viata lor. Sper ca ati mancat cu totii destul la pranz. Stiti, eu o sa vorbesc cam mult, intre 10 si 12 ore, a pus aceasta spre amuzamentul .

ADPM Special! Cele mai frumoase case prezidentiale din lume

Casa unui om reprezinta probabil cea mai adevarata reflectie a sinelui. Nici macar atunci cand vine vorba despre Prima Familie. lucrurile nu stau altfel. Astazi, ADPM va invita la o vizita virtuala prin cateva dintre cele mai impresionante case prezidentiale din lume. Continue reading .

Spectaculos: Top 10 cele mai frumoase lovituri din tenis in 2012 (VIDEO)

ATP le-a facut cadou fanilor tenisului un clip care aduna cele mai frumoase lovituri si schimburi de mingi din 2012. Din Top 10 nu lipsesc regii tenisului, Andy Murray, cu o aparitie, Rafa Nadal si Roger Federer,.

Una dintre cele mai cunoscute avocate din Bucuresti, retinuta de DIICOT

Una dintre cele mai cunoscute avocate din Bucuresti a fost retinuta de DIICOT. Violeta Oancea este acuzata ca a inscris in documente un imprumut fictiv de 50. 000 de euro. Banii ar fi provenit de fapt din trafic.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )