Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dupa tragedia mortii lui Patrick Ekeng, un fotbalist camerunez vrea sa se retraga din fotbal

B1 B1,
Dupa tragedia mortii lui Patrick Ekeng, un fotbalist camerunez vrea sa se retraga din fotbal

Tragedia in urma careia forbalistul Patrick Ekeng a incetat din viata a intristat intraga lume fotbalistica. Ba chiar a semanat si teama printre fotbalisti. Emma Mimba, fotbalist. continuă pe B1

Fotbalistii de la Dinamo, audiati in cazul mortii lui Patrick Ekeng

00 - Mircea Rednic si trei fotbalisti de la Dinamo sunt audiati la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Se fac audieri in dosarul mortii lui Patrick Ekeng. Ei au fost.

Cu gandul la Ekeng. Dinamo si CFR Cluj joaca azi in finala Cupei Romaniei in numele fostului fotbalist camerunez

Dinamo si CFR Cluj joaca azi in finala Cupei Romaniei, primul meci al cainilor de la decesul lui Patrick Ekeng. Daca vor castiga, dinamovistii vor trimite in Camerun o replica a Cupei, dar si clujenii vor sa dedice trofeul tot fostului fotbalist.

Donatii pentru familia lui Patrick Ekeng, la finala Cupei Romaniei

Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania AFAN) organizeaza marti sarea, impreuna cu jucatorii echipei FC Dinamo, o actiune de ajutor pentru familia fotbalistului Patrick Ekeng,.

Coregrafie impresionanta in memoria lui Patrick Ekeng, la meciul dintre Dinamo si CFR Cluj (VIDEO)

Momente emotionante inaintea startului finalei Cupei Romaniei. Galeria lui Dinamo a realizat o coregrafie impresionanta in memoria camerunezului Patrick Ekeng, decedat la meciul cu Viitorul. in.

Mesaj impresionant in memoria lui Patrick Ekeng la finala Cupei Romaniei

Suporterii dinamovisti au realizat o coregrafie impresionanta si emotionanta in egala masura in startul finalei Cupei Romaniei cu CFR Cluj. O coregrafie cu un ultim mesaj pentru cel care a fost Patrick Ekeng, numarul 14 de la Dinamo pana la meciul cu Viitorul din ultima etapa a campionatului.

Mircea Rednic, cu ochii in lacrimi: Dumnezeu l-a bagat in teren pe Patrick Ekeng

Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo, dar si colegi fotbalisti ai lui Patrick Ekeng, precum si directorul sportiv Ionel Danciulescu au fost audiati de catre procurori, in dosarul privind moartea subita.

Audieri la Parchetul Capitalei in cazul decesului fotbalistului Patrick Ekeng

Audierile in cazul decesului fotbalistului Patrick Ekeng continua, luni, la Parchetul Capitalei. Printre cei audiati se numara directorul sportiv al clubului Dinamo Ionel Danciulescu si jucatorii Dorin Rotariu si Sergiu Hanca, toti in calitate de martori. La Parchetul Capitalei este asteptat sa vina antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic.

Noi audieri in cazul decesului dinamovistului Patrick Ekeng

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, DIonel Danciulescu si doi colegi ai lui Patrick Ekeng au fost chemati la audieri, luni dimineata. Procurorii vor sa stabileasca daca s-au urmat toate procedurile in cazul interventiei la fata locului.

FOTO Cum a fost intampinat Patrick Ekeng la revenirea in Camerun. Fanii i-au facut si un banner emotionant

Trupul neinsufletit al camerunezului Patrick Ekeng a ajuns in Camerun, unde fanii l-au asteptat pe fostul dinamovist cu multa durere.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )