Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dupa vizita din Romania, printul Charles a vizitat Amatrice, orasul italian distrus de cutremur

B1 B1,
Dupa vizita din Romania, printul Charles a vizitat Amatrice, orasul italian distrus de cutremur

Dupa incheirea vizitei in Romania, printul Charles a vizitat duminica orasul italian Amatrice, distrus de cutremurul din august 2016, potrivit News. ro.Mostenitorul Coroanei britanice a ajuns. continuă pe B1

Daily Mail, despre vizita mostenitorului tronului britanic in Romania:Printul Charles a imbratisat un baiat in Budapesta

Tabloidul Daily Mail a comis o eroare pe contul sau de Facebook, vineri, dupa ce a publicat un articol in care, relatand vizita printuluiCharles in Romania, a afirmat ca mostenitorul tronului britanic 'aincalcat protocolul regal' atunci cand a imbratisat 'un baiat dinBudapesta', scrie news. ro.

Daily Mail, despre vizita mostenitorului tronului britanic in Romania: Printul Charles a incalcat protocolul regal imbratisand un baiat in Budapesta

Tabloidul Daily Mail a comis o eroare pe contul sau de Facebook, vineri, dupa ce a publicat un articol in care, relatand vizita printului Charles in Romania, a afirmat ca mostenitorul tronului britanic a incalcat protocolul regal atunci cand a imbratisat un baiat din Budapesta.

Printul Charles a vizitat Delta Vacaresti, unde a plantat un plop alb

Printul Charles a vizitat, joi, Delta Vacaresti, unde a plantat un plop alb, spun'Mult noroc, copacule!'. In timpul vizitei, o fetita i-a oferit printului un buchetel de papadii. Printul de Wales a fost intampinat, in Parcul Vacaresti, de Adriana Mitsue Ivama Brummell, sotia ambasadorului britanic Paul Brummell, si de Dan Barbulescu, managerul executiv al Asociatiei Parcul National Vacaresti.

Printul Charles a vizitat orasul italian Amatrice, distrus in urma cutremurului din august 2016

Printul Charles a ajuns in Italia, unde a vizitat orasul Amatrice, distrus de puternicul cutremur din august 2016, soldat cu aproape 300 de morti, dintre care 11 romani si trei britanici.

Printul Charles a vizitat orasul italian Amatrice, distrus de cutremurul din august

Printul Charles a vizitat duminica orasul italian Amatrice, distrus de cutremurul din august 2016, soldat cu aproape 300 de morti, dintre care 11 romani si trei britanici, relateaza Standard. co. uk.

Printul Charles, spectator de lux la TNB

In ultima zi a vizitei sale in Romania, Printul Charles de Wales s-a plimbat prin Centrul Vechi al Bucurestiului, a vazut doua biserici si a facut un scurt tur al Teatrului National, unde a asistat la un spectacol pregatit special pentru acest moment.

Printul Charles s-a plimbat prin centrul istoric al Capitalei si a vizitat Teatrul National in ultima zi a vizitei sale oficiale in Romania (FOTO, VIDEO)

Printul Charles isi continua vineri vizita oficiala in Romania. In cursul diminetii, mostenitorul Coroanei Britanice a facut o scuta plimbare prin centrul istoric al Capitalei, dupa.

Printul Charles a fost primit joi la Patriarhia Romana si a vizitat Delta Vacaresti, unde a plantat un plop alb (FOTO)

Printul Charles isi continua vizita in Romania. Acesta a fost primit joi la Patriarhia Romana, dupa ce a avut si o intalnire cu prim-ministrul Sorin Grindeanu. Printul de.

Printul Charles a fost primit joi la Patriarhia Romana si a vizitat Delta Vacaresti, unde a plantat un plop alb (VIDEO, FOTO)

Printul Charles isi continua vizita in Romania. Acesta a fost primit joi la Patriarhia Romana, dupa ce a avut si o intalnire cu prim-ministrul Sorin Grindeanu. Printul de.

Printul Charles, primit de premierul Grindeanu, la Palatul Victoria. Reprezentantul Casei Regale Britanice a vizitat Muzeul Satului. Dupa intrevederea cu seful Executivului, el va merge la Patriarhie

Premierul Sorin Grindeanu il primeste, joi, la ora 11. 40, pe printul Charles, la Palatul Victoria, in cadrul vizitei de trei zile in Romania. Tot in cursul zilei de joi, Printul Charles va fi primit de Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu la Palatul Elisabeta.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )