Libnet.ro
UNICEF

23:00

E-Boda lanseaza prima tableta cu conectivitate 3G din portofoliu.

România Liberă România Liberă,
E-Boda lanseaza prima tableta cu conectivitate 3G din portofoliu.

E-Boda lanseaza isi extinde gama de tablete si lanseaza Izzycomm Z70, primul model de tableta cu conectivitate 3G din portofoliul companiei. Tableta integreaza un display LCD de 7 si este echipata cu un procesor MT8377 Dual Core de 1. 2 GHz, memorie RAM de 512 MB si ruleaza sistemul de operare Android 4. Am ales sa integram conectivitatea 3G intr-un model de tableta cu display de 7, pentru a le oferi utilizatorilor nostri mai multe posibilitati de comunicare in miscare. Astfel, fie ca aleg . continuă pe România Liberă

Prima tableta 3G de la E-Boda se numeste Izzycomm Z70 si costa 599 de lei

E-Boda isi extinde gama de tablete si lanseaza Izzycomm Z70, primul model cu conectivitate 3G din portofoliul companiei, se arata intr-un comunicat remis Adevarul.

G.R.L. lanseaza clipul primului single din cariera Vacation!

Noul girl band, format din membrele Lauren Bennett, Paula Van Oppen, Natasha Slayton, Simone Battle si Emmalyn Estrada, a fost creat de catre Robin Antin, aceeasi care a pus bazele si celebrei formatii Pussycat Dolls, grup care s-a bucurat de un mare succes. Vacation, primul single al formatiei G. , face parte de pe coloana sonora .

Prima temperatura negativa din aceasta toamna: Minus un grad Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus un grad Celsius, s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, fiind prima valoare negativa din aceasta toamna.

Prima TEMPERATURA negativa din aceasta toamna: Minus un grad Celsius, la Miercurea Ciuc.

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus un grad Celsius, s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, fiind prima valoare negativa din aceasta toamna. Meteorologul de serviciu de la Statia Miercurea Ciuc, Lajos Krisztina, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca minina de minus un grad Celsius s-a inregistrat in jurul orei 7. 00, fiind cea mai scazuta temperatura din actualul sezon. Astazi de dimineata am inregistrat, la statia meteo Miercurea Ciuc, minus un grad Celsius. Este .

Izzycomm Z70, prima tableta E-Boda cu conectivitate 3G

E-Boda si-a anuntat astazi primul model de tableta cu conectivitate 3G, Izzycomm Z70. Tableta integreaza un display LCD de 7 si este echipata cu un procesor MT8377 Dual Core de 1,2 GHz, memorie RAM de 512 MB si ruleaza sistemul de operare Android 4. Am ales sa integram conectivitatea 3G intr-un model de tableta cu display de 7, pentru a le oferi utilizatorilor nostri mai multe posibilitati de comunicare in miscare. Astfel, fie ca aleg sa navigheze pe Internet folosind [].

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )