Libnet.ro
UNICEF

16:30

EBA rade de Ioana Petrescu: Pana si eu imi dau seama ca habar nu are de economie sau de finante. Si Udrea reactioneaza

Adevărul Adevărul,
EBA rade de Ioana Petrescu: Pana si eu imi dau seama ca habar nu are de economie sau de finante. Si Udrea reactioneaza

Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, si liderul PMP Elena Udrea au comentat prestatia ministrului de Finante, Ioana Petrescu, de la consultarile privind reducerea CAS, care au avut loc la Cotroceni intre presedintele Traian Basescu, Ioana Petrescu si premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

EBA rade de Ioana Petrescu: Pana si eu imi dau seama ca habar nu are de economie sau de finante. Udrea reactioneaza si ea

Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, si liderul PMP Elena Udrea au comentat prestatia ministrului de Finante, Ioana Petrescu, de la consultarile privind reducerea CAS, care au avut loc la Cotroceni intre presedintele Traian Basescu, Ioana Petrescu si premierul Victor Ponta.

Elena Basescu: Pana si eu imi dau seama ca Ioana Petrescu habar nu are de economie

Elena Basescu a scris luni seara pe Facebook, in urma discutiei de la Cotroceni intre presedinte, premier si ministrul finantelor, ca pana si ea isi da seama ca ministrul Ioana Petrescu habar nu are de economie sau de finante65506;.

EBA: Pana si eu imi dau seama ca Ioana Petrescu habar nu are de economie

Fostul europarlamentar PMP Elena Basescu a scris intr-o postare pe Facebook , luni seara, ca ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, habar nu are de economie sau de finante, mesajul venind la cateva ore dupa intalnirea care a avut loc la Cotroceni intre.

Traian Basescu a publicat discutia cu Ioana Petrescu:Unde spuneati ca ati terminat: la Harvard, la Oxford? Roubini e economist de Harvard, ma asteptam la argumente de genul lui

Presedintele Traian Basescu a publicat discutia purtata astazi cu premierul Victor Ponta si cu ministrul de Finante, Ioana Petrescu, la Palatul Cotroceni. Seful statului i-a transmis Ioanei Petrescu ca se astepta la argumente mai puternice, avand in vedere ca este absolventa a Universitatii Harvard, acolo unde si-a terminat studiile si celebrul economist Nouriel Roubini, cel care a prevestit criza financiara.

Stenograma discutiei dintre Basescu si ministrul de Finante, Ioana Petrescu: Vreau argumente de Harvard

Presedintele Traian Basescu a publicat discutia purtata luni cu premierul Victor Ponta si cu ministrul de Finante, Ioana Petrescu, la Palatul Cotroceni. Seful statului i-a transmis Ioanei Petrescu ca se astepta la argumente mai puternice, avand in vedere ca este absolventa a Universitatii Harvard, acolo uinde si-a terminat studiile si celebrul economist Nouriel Roubini, cel care a prevestit criza financiara.

VIDEO Stenograma discutiei dintre Basescu si ministrul de Finante, Ioana Petrescu: Vreau argumente de Harvard

Presedintele Traian Basescu a publicat discutia purtata luni cu premierul Victor Ponta si cu ministrul de Finante, Ioana Petrescu, la Palatul Cotroceni. Seful statului i-a transmis Ioanei Petrescu ca se astepta la argumente mai puternice, avand in vedere ca este absolventa a Universitatii Harvard, acolo unde si-a terminat studiile si celebrul economist Nouriel Roubini, cel care a prevestit criza financiara.

Mihai-Razvan Ungureanu: Ioana Petrescu trebuie sa demisioneze

Stimata doamna Ioana Petrescu, nu am nicio asteptare de la domnul Victor Ponta. A demonstrat in nenumarate randuri ca nu pricepe ce se petrece in Guvernul pe care il conduce, cum nu intelege nici ce i se intampla. Din acest motiv, va adresez o rugaminte directa, din tot sufletul, asa cum ati spus si dumneavoastra in sustinerea scaderii CAS-ului: dati-ne bunul simt inapoi, scrie Mihai-Razvan Ungureanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Ioana Petrescu trebuie sa demisioneze

Stimata doamna Ioana Petrescu, nu am nicio asteptare de la domnul Victor Ponta. A demonstrat in nenumarate randuri ca nu pricepe ce se petrece in Guvernul pe care il conduce, cum nu intelege nici ce i se intampla. Din acest motiv, va adresez o rugaminte directa, din tot sufletul, asa cum ati spus si dumneavoastra in sustinerea scaderii CAS-ului: dati-ne bunul-simt inapoi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )