Libnet.ro
UNICEF

18:45

Echipaj de politie implicat intr-un accident rutier: Trei persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Echipaj de politie implicat intr-un accident rutier: Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, printre care doi politisti, intr-un accident produs marti seara intre o autospeciala de politie si un autoturism pe DN28A Targu Frumos - Pascani, in zona localitatii. continuă pe Antena3

VIDEO Spania: Un camion in care se aflau cinci elefanti, implicat intr-un accident rutier/ Circulatia a fost oprita mai multe ore, din cauza elefantilor care au evadat din masina

Cinci elefanti au condus la inchiderea unei autostrazi din sud-estul Spaniei pentru mai multe ore, dupa ce au evadat dintr-un vehicul implicat intr-un accident, informeazaBBC.

Trei raniti, printre care doi copii, victime ale unui accident rutier

Trei persoane, dintre care doua minore, au fost ranite astazi in urma unui accident rutier petrecut in apropierea orasului Isaccea.

Germania: Un mort si mai multi raniti in urma unui accident rutier

Un sofer a murit si mai multi pasageri ai unui autocar au fost raniti in urma unui accident rutier in Germania. Trei dintre pasagerii au suferit rani grave si au fost transportati la spital, informeaza.

Arges: O femeie a murit intr-un GRAV accident rutier. Unul dintre soferi a fugit de la locul faptei

O femeie, in varsta de 47 de ani, a murit si un barbat a fost grav ranit, in urma unui accident rutier care a avut loc in Pitesti, judetul Arges. Autoturismul in care acestia se aflau a fost lovit de un.

Valcea: O masina cu trei persoane a cazut in raul Olt (VIDEO)

O masina in care se aflau trei persoane, doi adulti si o fetita de 13 ani, a cazut in raul Olt, pe DN 7, in apropierea localitatii Brezoi. Din cele trei persoane, doar fetita a fost salvata si.

Un motociclist din Craiova a fost DECAPITAT in urma unui accident rutier (FOTO)

Accident teribil, marti, in Craiova. Un motociclist a fost decapitat dupa ce, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul vehiculului si a iesit in afara carosabilului. Potrivit IPJ Dolj, barbatuld e 35 de.

Masina cazuta in Olt, cu trei persoane, copil salvat

In Valcea, o masina cu trei pasageri a cazut in raul Olt, la Brezoi. Un copil, a fost salvat din apa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )