Libnet.ro
UNICEF

08:30

Echipele Spaniei si Norvegiei vor juca finala Campionatului European de handbal

B1 B1,
Echipele Spaniei si Norvegiei vor juca finala Campionatului European de handbal

Echipele Spaniei si Norvegiei vor juca finala Campionatului European, dupa ce au eliminat, vineri, in semifinale, reprezentativele Muntenegrului, respectiv Suediei, informeaza Mediafax. in prima semifinala a zilei,. continuă pe B1

CM al cluburilor: San Lorenzo va juca finala cu Real Madrid

Echipa argentiniana San Lorenzo, castigatoarea Copei Libertadores, s-a calificat in finala Campionatului Mondial al cluburilor, in urma victoriei de miercuri, scor 2-1, dupa prelungiri, in fata formatiei Auckland City, reprezentanta Oceaniei, in semifinalele competitiei.

Cristina Neagu nominalizata pentru echipa Campionatului European

Handbalista Cristina Neagu, liderul echipei Romaniei, a fost nominalizata de EHF pentru echipa turneului final al Campionatului European.

Real Madrid in finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Campioana Europei Real Madrid a obtinut calificarea in finala Campionatului Mondial al Cluburilor din Maroc.

VIDEO Real Madrid, in finala Campionatului Mondial al cluburilor (4-0 impotriva lui Cruz Azul)

Real Madrid s-a calificat, marti, in finala Campionatului Mondial al Cluburilor, dupa ce a trecut de Cruz Azul, reprezentanta CONCACAF, cu scorul de 4-0. Meciul s-a disputat la Marrakech.

Cristina Neagu este golgheterul Campionatului European din Ungaria

Nationala Romaniei a ratat sansa de a ajunge in semifinalele Campionatului European, dar are un motiv de mandrie din partea unei jucatoare.

Cristina Neagu, masina de goluri! A devenit golgheterul Campionatului European de handbal

Handbalista Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare a Romaniei, a devenit totodata si golgheterul Campionatului European de handbal din Ungaria si Croatia. Romanca de pasit-o in clasament pe Carmen Martin, din Spania.

O romanca, golgheter al Campionatului European de handbal

Handbalista Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare a Romaniei, a devenit totodata si golgheterul Campionatului European de handbal din Ungaria si Croatia. Romanca de pasit-o in clasament pe Carmen Martin, din Spania.

Le-am invins, dar joaca ultimul act. Spania - Norvegia, finala CE de handbal

Vineri s-au jucat cele doua semifinale ale Campionatului European de handbal din Ungaria si Croatia, dar si meciul pentru locurile 5-6. Romania a invins in grupa I principala a acestui turneu Spania, dar ibericele vor juca finala.

VIDEO Real Madrid s-a calificat in finala Campionatului Mondial al cluburilor

Meciul dintre formatia mexicana Cruz Azul si Real Madrid, disputat marti, in semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor a fost castigat de echipa de pe Santiago Bernabeu cu scorul 4-0.

CALCULE Romania a ratat semifinalele Campionatului European de Handbal pentru un singur gol primit in ultima secunda

Grupele principale de la Campionatul European de Handbal feminin s-au incheiat. Tragand linie, Romania a terminat pe pozitia a cincea, insa egalul cu Danemarca a fost cel care ne-a aruncat in afara semifinalelor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )