Libnet.ro
UNICEF

20:30

CM al cluburilor: San Lorenzo va juca finala cu Real Madrid

Hotnews Hotnews,
 CM al cluburilor: San Lorenzo va juca finala cu Real Madrid

Echipa argentiniana San Lorenzo, castigatoarea Copei Libertadores, s-a calificat in finala Campionatului Mondial al cluburilor, in urma victoriei de miercuri, scor 2-1, dupa prelungiri, in fata formatiei Auckland City, reprezentanta Oceaniei, in semifinalele competitiei. continuă pe Hotnews

Real Madrid va infrunta pe San Lorenzo in finala CM al Cluburilor

Gruparea argentiniana San Lorenzo s-a calificat in finala Campionatului Mondial al Cluburilor, dupa ce a invins cu 2-1 pe Auckland City. in ultimul act, sud-americanii se vor duela pentru trofeu cu campioana Europei, Real Madrid.

CM al cluburilor: Real Madrid va intalni in finala echipa favorita a Papei Francisc

Real Madrid va disputa, sambata, finala Cupei Mondiale a cluburilor, in compania echipei argentiniene San Lorenzo, al carei fan este si Papa Francisc.

San Lorenzo s-a calificat cu emotii in finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Echipa argentiniana San Lorenzo a avut nevoie de prelungiri si de nervi tari pentru a rasturna buturuga mica reprezentata de formatia Auckland City din Noua Zeelanda.

VIDEO Real Madrid s-a calificat in finala Campionatului Mondial al cluburilor

Meciul dintre formatia mexicana Cruz Azul si Real Madrid, disputat marti, in semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor a fost castigat de echipa de pe Santiago Bernabeu cu scorul 4-0.

Real Madrid i-a spulberat pe mexicani in Campionatul Mondial al cluburilor

Echipa spaniola Real Madrid s-a calificat in finala Cupei Mondiale a cluburilor, dupa ce i-a eliminat pe mexicanii de la Cruz Azul. Galacticii s-au impus cu scorul de 4-0.

VIDEO Real Madrid, in finala Campionatului Mondial al cluburilor (4-0 impotriva lui Cruz Azul)

Real Madrid s-a calificat, marti, in finala Campionatului Mondial al Cluburilor, dupa ce a trecut de Cruz Azul, reprezentanta CONCACAF, cu scorul de 4-0. Meciul s-a disputat la Marrakech.

Real Madrid in finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Campioana Europei Real Madrid a obtinut calificarea in finala Campionatului Mondial al Cluburilor din Maroc.

Real Madrid, record de goluri intr-un an calendaristic pentru o echipa din Spania

Real Madrid a devenit echipa spaniola care a marcat cele mai multe goluri intr-un an calendaristic, dupa ce a invins, marti, la Marrakech, cu scorul de 4-0, pe Cruz Azul Mexic), in semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor.

Real Madrid da gol si cand nu joaca. Record istoric reusit de galactici!

Campioana Europei Real Madrid a depasit un nou record. Galacticii au reusit cele mai multe goluri inscrise de o echipa spaniola intr-un an calendaristic, 176 la numar, adica un gol la doua zile.

Real Madrid stabileste un nou record in fotbalul spaniol

Dupa ce a devenit echipa cu cele mai multe succese consecutive din istoria fotbalului spaniol, Real Madrid a impus un alt etalon greu de egalat pe viitor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )