Libnet.ro
UNICEF

20:00

Eclipsa de Luna din 27 iulie. Pericolele la care se expune corpul nostru in timpul eclipsei. Avertisment de la specialisti

Antena3 Antena3,
Eclipsa de Luna din 27 iulie. Pericolele la care se expune corpul nostru in timpul eclipsei. Avertisment de la specialisti

Eclipsa de Luna din 27 iulie. Vineri, 27 iulie 2018, are loc un fenomen astronomic unic in secolul XXI. Este vorba despre cea mai lunga eclipsa totala de Luna plina sangerie. Fenomenul va dura numai putin de 103 minute. continuă pe Antena3

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. Cum poti urmari eclipsa totala de Luna din Romania (FOTO)

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. Eclipsa totala de Luna din 2018, ce va avea loc pe 27-28 iulie, este unul dintre evenimentele fascinante pentru toti pasionatii de astronomie. Vizibila si din Romania, va fi.

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. La ce ore va rasari Luna in cele mai mari orase din Romania (FOTO)

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. Eclipsa totala de Luna din 2018, ce va avea loc pe 27-28 iulie, este unul dintre evenimentele fascinante pentru toti pasionatii de astronomie. Vizibila si din Romania, va fi.

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018. Cea mai lunga eclipsa din acest secol. Vesti proaste pentru romani

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018. Luna va deveni rosie vineri noapte, fiind cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului, fiind vizibila in intreaga lume. Eclipsa totala de Luna din 27 iulie.

Ce sa nu faci in timpul eclipsei totale de Luna din 27 iulie

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie va fi cea mai lunga eclipsa a secolului si cea de-a doua mare din acest an. Pe masura ce fenomenul se apropie, acesta provoaca o serie de reactii in lant in relatiile.

HOROSCOP WEEKEND, cu Camelia Patrascanu. Efectele lasate de ECLIPSA DE SOARE 27 IULIE

Luna Plina de vineri, 27 iulie ne accentueaza perceptia si sensibilitatea exact pe acest aspect al constientei si constiintei de sine. Este momentul culminant de receptivitate la disonantele si lipsa de.

ECLIPSA DE LUNA 27 IULIE. Ce nu ai voie sa faci de ECLIPSA DE LUNA

ECLIPSA DE LUNA 27 IULIE Eclipsa totala de Luna din 27 iulie va fi cea mai lunga eclipsa a secolului si cea de-a doua mare din acest an. Pe masura ce fenomenul se apropie, acesta provoaca o serie de reactii.

ECLIPSA TOTALA DE LUNA 27 IULIE. Secretele acestui eveniment astral

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie 2018 este unul dintre evenimentele fascinante pentru toti pasionatii de astronomie. Vizibila si din Romania, daca cerul va fi senin, va fi.

Noua lege cashback a fost publicata n Monitorul oficial si va intra n vigoare din 27 iulie

In Monitorul oficial de marti a aparut Legea nr. 191/2018 pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plata. Mai exact, noua lege cashback, prin care firmele care au realizat in exercitiul fiscal anterior o cifra de afaceri mai mare de 50. 000 euro 50. 000 euro x 4. 985 lei) au obligatia de a se dota cu cititoare de card sau alte tehnologii moderne de incasare prin transfer bancar a contravalorii bunurilor sau serviciilor vandute. E vorba de agentii economici ce au livrari de bunuri in sistem en-gross, en-detail si prestatorii de servicii care au depasit plafonul cifrei de afaceri amintit. Vezi aici documentul aparut oficial.

A inceput cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol - VIDEO

Cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol, care va dura o ora si 43 de minute, a inceput, vineri seara. in Romania, maximul va fi la ora 23. Potrivit.

LIVE VIDEO Ochii pe cer in aceasta noapte: a inceput cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol. De ce este spectaculos momentul totalitatii

Cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol a inceput, vineri seara, la ora 20:14, maximul eclipsei, cand Luna se va afla cel mai aproape de centrul umbrei, urmand sa fie inregistrat la ora 23.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )