Libnet.ro
UNICEF

11:31

Economia Siriei a pierdut o suma uriasa din cauza razboiului

B1 B1,
Economia Siriei a pierdut o suma uriasa din cauza razboiului

Cei sase ani de razboi civil au provocat economiei Siriei pierderi de 226 de miliarde de dolari, adica de patru ori mai mult decat valoarea PIB-ului tarii in anul 2010, informeaza AFP, care citeaza. continuă pe B1

Banca Mondiala: Economia Siriei a pierdut 226 de miliarde de dolari din cauza razboiului

Ultimii sase ani de razboi civil din Siria au devastat infrastructura si au provocat economiei Siriei pierderi de 226 miliarde de dolari, potrivit estimarilor publicate luni de Banca Mondiala.

Un tanar roman a socat Spania. A rapit un om de afaceri spaniol si a cerut o suma uriasa pentru eliberarea lui

Gestul unui tanar roman a reusit sa ii ingrozeasca pe spanioli. Tanarul student la medicina a rapit un om de afaceri si a cerut o suma uriasa, mai exact 1,5 milioane de euro,.

Marsul anti G20 a fost anulat din cauza violentelor

ACTUALIZARE 12:55 Organizatorii marsului anti-G20 l-au anulat joi seara din cauza violentelor Organizatorii marsului anti-G20 l-au anulat joi seara din cauza violentelor, potrivit politiei, insa mai multi manifestanti au ramas pe strazi, relateaza BBC. Ciocniri au izbucnit intre miile de protestatari si politie, care a decis sa disperseze multimea cu gaze lacromogene si cu tunuri cu apa. Politia a atacat multimea de 12. 000 de persoane pentru a izola sutele de extremisti cu cagule si imbracati in negru. ------ Protestatarii anti-capitalisti au adresat un mesaj dur lui Donald Trump si altor lideri mondiali: Bine ati venit in iad si au promis ca vor perturba summitul liderilor celor mai mari 20 de economii din lume, potrivit News. com. au.

Trump se cearta cu Chelsea Clinton pe Twitter din cauza ca a lasat-o pe fiica sa Ivanca sa-i tina locul la summitul G20

Donald Trump s-a certat pe Twitter cu Chelsea Clinton, fiica fostei sale rivale democrate in alegeri Hillary Clinton si a fostului presedinte Bill Clinton, din cauza deciziei sefului statului american de a o aseza pe fiica sa, Ivanka Trump, la masa cu liderii care au participat la summitul G20, la Hamburg, in Germania, relateaza BBC News.

Trump se CEARTA cu Chelsea Clinton pe Twitter din cauza fiicei sale, Ivanka!!

Donald Trump s-a certat pe Twitter cu Chelsea Clinton, fiica fostei sale rivale democrate in alegeri Hillary Clinton si a fostului presedinte Bill Clinton, din cauza deciziei sefului statului american de a o.

SCANDAL URIAS la Neversea: Seful OPC sustine ca localurile, inchise din cauza problemelor, functioneaza in continuare(VIDEO)

Scandal de amploare la cel mai mare festival de pe litoral. Seful OPC, Horia Constantinescu, sustine ca locatiile inchise, in urma cu doua zile, din cauza deficientelor constatate, continua sa.

O femeie a facut cancer si a murit din cauza ca si-a imbratisat tatal cand era mica. Cum a fost posibil

Susan Macgregor a facut cancer din cauza ca si-a imbratisat tatal cand era mica. Femeia a murit in 2016, la varsta de 58 de ani, scrie Daily Mail. Ea a fost diagnosticata cu.

Donald Trump, un nou GEST SURPRINZATOR: Cum a reactionat presedintele SUA cand un soldat si-a pierdut cascheta din cauza vantului(VIDEO)

Donald Trump este, fara indoiala, un om al surprizelor. O demonstreaza, din plin, mai ales dupa ce a devenit presedintele Statelor Unite. Nu de putine ori, liderul de la Casa Alba a aratat ca nu se lasa.

A plouat pana s-a DEMOLAT: O cladire de 5 etaje, PRABUSITA din cauza averselor (VIDEO)

O ploaie torentiala a dus la prabusirea unei cladiri de 5 etaje aflate pe malul unui rau din Tibet, anunta RT. Cladirea a fost distrusa sambata, dupa zile intregi de ploi torentiale.

Stare de urgenta in vestul Canadei: 3000 de locuinte evacuate din cauza incendiilor in padure

Cel putin 180 de incendii in padurile si preriile din provincia Columbia Britanica din vestul Canadei au impus sambata evacuarea a circa 3000 de locuinte si declararea starii de urgenta pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )