Libnet.ro
UNICEF

12:30

Marsul anti G20 a fost anulat din cauza violentelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marsul anti G20 a fost anulat din cauza violentelor

ACTUALIZARE 12:55 Organizatorii marsului anti-G20 l-au anulat joi seara din cauza violentelor Organizatorii marsului anti-G20 l-au anulat joi seara din cauza violentelor, potrivit politiei, insa mai multi manifestanti au ramas pe strazi, relateaza BBC. Ciocniri au izbucnit intre miile de protestatari si politie, care a decis sa disperseze multimea cu gaze lacromogene si cu tunuri cu apa. Politia a atacat multimea de 12. 000 de persoane pentru a izola sutele de extremisti cu cagule si imbracati in negru. ------ Protestatarii anti-capitalisti au adresat un mesaj dur lui Donald Trump si altor lideri mondiali: Bine ati venit in iad si au promis ca vor perturba summitul liderilor celor mai mari 20 de economii din lume, potrivit News. com. au. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Hamburg: Marsul anti-G20 a fost anulat de organizatori in urma violentelor/ Cel putin o persoana pare ranita grav/ Peste 70 de politisti raniti

Organizatorii au anulat joi seara marsul anti-G20 din cauza violentelor, potrivit politiei, insa mai multi manifestanti au ramas pe strazi, relateaza BBC. Cel putin o persoana pare sa fie grav ranita. UPDATE ora 02:00 Confruntarile dintre manifestantii anti-G20 si politie, la Hamburg, s-au soldat cu 76 de raniti in randul fortelor de ordine, au anuntat acestea din urma, in noaptea de joi spre vineri, transmite AFP.

VIDEO Hamburg: Marsul anti-G20 a fost anulat de organizatori in urma violentelor/ Cel putin o persoana pare ranita grav

Organizatorii au anulat joi seara marsul anti-G20 din cauza violentelor, potrivit politiei, insa mai multi manifestanti au ramas pe strazi, relateaza BBC.

Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost retinute de fortele de ordine

Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost retinute de fortele de ordine la marsul anti-G20 de la Hamburg ce a degenerat ieri seara in violente, relateaza AFP, citata de surse din presa.

Momente de panica la Terminalul 3 din Manchester. Aeroportul a fost evacuat din cauza unei genti suspecte

Terminalul 3 al aeroportului din Manchester era in curs de evacuare miercuri din cauza unei potentiale amenintari avand legatura cu o geanta suspecta, a anuntat aeroportul, potrivit.

Melania Trump, sotia presedintelui american, blocata la resedinta din Hamburg de protestele anti-G20

Sotia presedintelui american, Melania Trump, era blocata vineri in resedinta sa din Hamburg din cauza numeroaselor manifestatii anti-G20 din orasul german, au anuntat purtatorul sau de cuvant si o sursa apropiata delegatiei americane, scrie AFP.

O femeie a facut cancer si a murit din cauza ca si-a imbratisat tatal cand era mica. Cum a fost posibil

Susan Macgregor a facut cancer din cauza ca si-a imbratisat tatal cand era mica. Femeia a murit in 2016, la varsta de 58 de ani, scrie Daily Mail. Ea a fost diagnosticata cu.

O tanara de 18 ani a murit din cauza ca medicii i-au prescris un tratament gresit (FOTO)

O tanara de 18 ani a murit din cauza ca medicii i-au prescris un tratament gresit. Fata avea tumora pe creier, iar medicii nu i-au facut investigatii, ci i-au dat tratament pentru greturi. La scurt.

Cine sunt pazitorii sigurantei nationale: Patatii strecurati in CSAT , din cauza carora s-a amanat planul de inzestrare a Armatei |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii are cativa membri noi, care participa la luarea unor decizii in domeniul securitatii nationale, in ciuda unui trecut controversat. Din cauza lipsei de profesionalism a reprezentantilor PSD, CSAT a amanat planul de inzestrare a Armatei.

Studiu: Pestii masculi devin transgender si incep sa depuna oua din cauza cosmeticelor, contraceptivelor, dar si a altor substante chimice care ajung sa se deverseze in apa

Unul din cinci pesti masculi este acum transgender din cauza substantelor chimice continute de pastilele contraceptive aruncate la toaleta si care se deverseaza in rauri, arata un studiu, potrivitThe Telegraph. Potrivit studiului, masculii au ajuns chiar sa produca oua.

Mihaela Mihai, la un pas de a-si pierde viata din cauza incompetentei medicilor (FOTO)

Cantareata Mihaela Mihai se confrunta cu probleme severe de sanatate. Artista are dureri aproape insuportabile la picior si la coloana din cauza unei accidentari pe care a suferit-o recent. Aceasta a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )