Libnet.ro
UNICEF

12:00

Editia 2020 a Cursului pentru jurnalistii care transmit din zone de conflict, anulata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Editia 2020 a Cursului pentru jurnalistii care transmit din zone de conflict, anulata

Editia 2020 a Cursului pentru jurnalistii care transmit din zone de conflict a fost anulata, a anuntat, miercuri, Biroul de presa al Ministerului Apararii Nationale MApN), citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Veste extraordinara pentru cei care primesc ajutoare sociale si somaj. Se dau bani in plus

Veste nemaipomenita pentru unii dintre romani! Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care primesc ajutoare sociale si somaje? Ce sume se dau in plus acestora? Bani in plus pentru romanii care primesc ajutoare sociale si somaj Toate ajutoarele sociale cresc! Indicatorul social de referinta ar urma sa fie majorat de la 500 de lei .

COSTEL ALEXE: Noul Cod Silvic promoveaza o legislatie de temut pentru cei care sfideaza legile padurii

Noul Cod Silvic, aflat in dezbatere parlamentara, promoveaza o legislatie de temut pentru cei care sfideaza legile padurii si reprezinta un set complet de masuri pentru combatarea taierilor ilegale, a afirmat miercuri ministrul Mediului, Costel Alexe, conform Agerpres.

Asistenta medicala, mesaj dur pentru cei care nu vor sa poarte masca: De ce sa moara lumea cand poate inca sa se bucure de viata? Pentru ca asa vrei tu?

Mesaj dur transmis de o asistenta medicala pentru cei care nu vor sa poarte masca. Marcela Vilcan, asistenta-sefa a Sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Judetean Alba, sustine ca purtarea m.

Ministrul Muncii propune somaj tehnic pentru angajatii unitatilor inchise din cauza COVID-19. Ce presupune initiativa

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, va propune in sedinta de Guvern de miercuri dupa amiaza, de la ora 17. 00, somaj tehnic pentru angajatii unitatilor inchise din cauza crizei COVID-19. Mai exact, ministrul.

Noi restrictii pentru romanii care vor sa calatoreasca in Cipru!

Romanilor care vor sa calatoreasca spre Cipru li se aplica noi restrictii la intrarea in tara. incepand de miercuri, acestia vor fi nevoiti sa prezinte un test negativ de COVID-19 la intrarea in tara.

Subiectele zilei: Nota de plata uriasa emisa pentru un pacient COVID-19 din Romania, care a stat internat doar sapte zile; Perchezitii, manele si belele: Salam si Guta, storsi de bani de Clanul Duduianu

Predica preotului din Cluj Bogdan Chiorean pentru cei care nu cred in covid: Vaccinati-va copiii, nu mai credeti in conspiratii si renuntati la Dr. Google. E un trend acum sa nu mai crezi in nimic. Nici in Covid, nici in vaccinuri, in medici. DW: Corona turbo in Balcani. Numarul infectiilor cu noul coronavirus a crescut in Romania si alte tari din Europa de Sud-Est. Multi oameni din regiune nu mai respecta regulile impuse. Cluburile de pe insula croata Pag.

Eugen Tomac (PMP): Moment hotarator pentru Europa, care a demonstrat ca ramane unita si este capabila sa depaseasca orice criza. Sper sa valorificam complet cele 80 de miliarde de euro

Eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, este de parere ca negocierile de la Bruxelles, unde liderii statelor nationale din UE au ajuns la un acord asupra bugetului multianual si a fondului european de.

CNSU: Persoanele care vin din tarile cu risc epidemiologic ridicat si contactii celor infectati cu coronavirus intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, condus de premierul Ludovic Orban, adoptat marti o Hotarare prin care instituie masura carantinei in cazul persoanelor care sosesc in Romania din tarile.

UPDATE Proiectul care modifica Legea spatiilor verzi, discutat de deputati. Prevederi contradictorii ar putea duce la pierderea a sute de hectare de spatiu verde, printre care bucati din marile parcuri

Proiectul de modificare a Legii spatiilor verzi L242007) se afla pe ordinea zi Camerei Deputatilor, camera decizionala, si ar urma sa fie discutata la urmatoarea sedinta de plen. Acesta contine prevederi contradictorii ar putea duce la pierderea a sute de hectare de spatiu verde, printre care bucati din marile parcuri. in linii mari, in forma veche, legea prevedea ca este interzisa schimbarea destinatiei, reducerea suprafetelor ori stramutarea spatiilor verzi si nu facea diferenta intre domeniul public si cel privat. in varianta adoptata de Senat, in 2018, nemodificata pana acum, potrivit datelor de pe site-ul Camerei Deputatilor, se precizeaza ca nu fac obiectul reglementarii acestei legi terenurile proprietate privata, desi ramane si articolul de mai sus.

Washingtonul ofera 2 mil de dolari pentru capturarea de doi hackeri din Ucraina

Statele Unite au anuntat miercuri ca va oferi doua milioane de dolari recompensa pentru orice informatie care duce la arestarea a doi ucraineni acuzati ca au vandut informatii confidentiale dupa ce au piratat Securities and Exchange Commission SEC), gardianull bursei americane, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )