Libnet.ro
UNICEF

01:05

Editie speciala Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta, primul interviu dupa operatie

Antena3 Antena3,
Editie speciala Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta, primul interviu dupa operatie

Editie Speciala Sinteza Zilei. in exclusivitate la Sinteza Zilei, premierul Victor Ponta ii va acorda lui Mihai Gadea primul interviu dupa interventia chirurgicala pe care a suferit-o. De asemena, vor fi. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta, primul interviu dupa operatie: Nu sunt autosuspendat

Editie Speciala Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta i-a acordat lui Mihai Gadea primul interviu dupa interventia chirurgicala pe care a suferit-o intr-un spital din Turcia. Iata care au fost cele mai.

Imagini in exclusivitate din timpul operatiei la care a fost supus premierul Victor Ponta in Turcia

Mihai Gadea a prezentat, in exclusivitate la Sinteza Zilei, imagini din timpul operatiei la care a fost supus premierul Victor Ponta la o clinica din Turcia. Iata.

Cine este Mihai-Viorel Fifor, senatorul propus de premierul Victor Ponta pentru postul de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a senatorului PSD Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse guvernamentale citate de Mediafax.

Surse: Nominalizarea lui Mihai Fifor la Transporturi, trimisa la Cotroceni de premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta ar fi trimis la sfarsitul saptamanii trecute nominalizarea lui Mihai Fifor la conducerea Ministerului Tranportului, catre Palatul Cotroceni, potrivit unor surse citate de B1 TV. Mihai Fifor, .

Surse: Nominalizarea lui Mihai Fifor la Transporturi, trimisa la Cotroceni de premierul Victor Ponta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta ar fi trimis la sfarsitul saptamanii trecute nominalizarea lui Mihai Fifor la conducerea Ministerului Tranportului, catre Palatul Cotroceni, potrivit unor surse citate de B1 TV. Mihai Fifor, .

Surse: Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din clinica din Turcia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din clinica din Turcia, acolo unde s-a operat la genunchi, potrivit unor surse citate de B1 TV. Totusi, Ponta va trebui sa mearga zilnic la clinica din Turcia, pentru.

SURSE: Premierul Victor Ponta ramane internat pana duminica (VIDEO)

Victor Ponta ramane internat pana duminica in urma operatiei la genunchi suferita in Turcia, potrivit unor surse, informeaza B1 TV. Vineri, medicii i-au facut o noua evaluare premierului, asa cum declara.

Victor Ponta: Reducem TVA la 19% mai devreme de 1 ianuarie 2016, iar preturile la medicamente vor scadea cu 20% din iulie

Premierul Victor Ponta a fost vizitat duminica, in Turcia, de ministrii Nicolae Banicioiu si eugen Teodorovici. Primul ministru a anuntat, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca a discutat cu.

Calin Popescu Tariceanu: Premierul ar trebui sa revina repede. Nu am sesizat la Victor Ponta vreo vaga intentie de a se retrage

Calin Popescu Tariceanu a comentat in emisiunea Secvential decizia premierului Victor Ponta de a se autosuspenda din functie pentru 28 de zile. Presedintele Senatului considera ca premierul Victor Ponta ar.

Alina Gorghiu: Victor Ponta bate in retragere! Oricand s-ar intoarce, orice ar delega, premierul trebuie sa-si dea demisia

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu scrie intr-un mesaj pe pagina sa de Facebook ca premierul Victor Ponta doreste sa cumpere timp prin aceasta solicitare pe care o va face presedintelui Iohannis cu privire la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )