Libnet.ro
UNICEF

18:30

Edward Snowden: Donald Trump este doar un presedinte. Nu are atata importanta pentru mine

România Liberă România Liberă,
Edward Snowden: Donald Trump este doar un presedinte. Nu are atata importanta pentru mine

Fostul consultant al Agentiei de Securitate Nationala a SUA NSA), Edward Snowden a afirmat, luni, ca Donald Trump va fi doar un presedinte al SUA, fiind o functie printre multe altele. continuă pe România Liberă

Nike, Starbucks, L Oreal si alte cateva sute de firme au trimis o scrisoare deschisa catre Donald Trump. Ce ii cer noului presedinte al SUA

Donald Trump a afirmat in timpul campaniei electorale ca dupa ce va fi ales presedinte va retrage Statele Unite din acordul privind schimbarile climatice semnat anul trecut la Paris. Numai ca daca isi.

Nike, Starbucks, L Oreal si alte sute de firme, scrisoare deschisa catre Donald Trump. Ce ii cer noului presedinte al SUA

Donald Trump a afirmat in timpul campaniei electorale ca dupa ce va fi ales presedinte va retrage Statele Unite din acordul privind schimbarile climatice semnat anul trecut la Paris. Numai ca daca isi.

Donald Trump va plati 25 de milioane de dolari pentru solutionarea litigiilor impotriva Universitatii Trump, acuzata de frauda

Noul presedinte-ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ales sa solutioneze fara recunoasterea vinovatiei procesul intentat de mai multi fosti clienti ai defunctei scoli de afaceri Universitatea Trump in schimbul a 25 de milioane de dolari, informeaza CNN si The New York Times .

Donald Trump, la prima intalnire cu un sef de stat extern dupa victoria din alegeri. Shinzo Abe: Sunt convins ca e un lider in care putem avea incredere

Noul presedinte-ales al Statelor Unite, Donald Trump, a intretinut prima intalnire cu un sef de stat extern, vineri seara, discutand timp de 90 de minute la Trump Tower cu premierul Japoniei Shinzo Abe, relateaza CNN.

Vladimir Putin spune ca Donald Trump i-a confirmat ca isi doreste o ameliorare a relatiilor SUA - Rusia

Vladimir Putin a declarat, duminica seara, ca presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, i-a confirmat ca isi doreste o ameliorare a relatiilor dintre cele doua tari, liderul de la Kremlin adaugand ca actualul presedinte american, Barack Obama, ar fi binevenit in Rusia, relateaza Reuters.

Cristi Dumitru, seful de la Newsin, razboi pe retele de socializare cu fratele lui Donald Trump: Apar toti dubiosii pe la tv care se declara republicani de-ai presedintelui SUA

Alegerea lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite a incis spiritele si in Romania. Cristi Dumitru, seful de la Newsin, a lansat un atac dur la adresa lui Mike Costache, pe care il.

Tarile baltice avertizeaza ca Rusia ar putea testa forta de reactie a NATO in urma alegerii lui Donald Trump

Lituania a avertizat ca presedintele rus Vladimir Putin ar putea NATO in saptamanile dinainte de investirea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Ministrul de Externe.

Presedintele Fed nu are intentia de a demisiona dupa alegerea lui Donald Trump

Presedintele Bancii Centrale a SUA Federal Reserve - Fed, n. r. ), Janet Yellen, i-a informat ieri pe parlamentarii americani ca intentioneaza sa isi duca la capat mandatul, in conditiile in care,in perioada campaniei electorale, a fost criticata de castigatorul alegerilor prezidentiale, candidatul republican Donald Trump, informeaza AFP.

Donald Trump a fost de acord sa plateasca 25 de milioane de dolari

Presedintele american ales Donald Trump a fost de acord vineri sa plateasca 25 de milioane de dolari pentru a pune capat proceselor de frauda privind Trump University, o decizie care, potrivit Procurorului General din New York, este neasteptata, informeaza Reuters.

Noul Nationalism: Donald Trump, prin retorica sa, este ultimul adept al unei ideologii periculoase

Donald Trump a promis sa faca America mareata din nou. Acest slogan aduce aminte de campania prezidentiala a lui Ronald Reagan din 1980. Pe atunci, votantii cautau o revenire dupa esecurile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )