Libnet.ro
UNICEF

10:15

Edward Snowden vrea sa mearga in Venezuela via Cuba

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Edward Snowden vrea sa mearga in Venezuela via Cuba

Edward Snowden, fostul consultant IT al NSA care a dezvaluit informatii despre programele americane de interceptare a comunicatiilor, intentioneaza sa ajunga in Venezuela via Havana, dupa ce va face escala la Moscova, anunta surse din cadrul companiei. continuă pe Wall-Street Ro

Fugarul Edward Snowden, acuzat de spionaj, intentioneaza sa ajunga in Venezuela via Cuba

Edward Snowden, fostul consultant IT al NSA care a dezvaluit informatii despre programele americane de interceptare a comunicatiilor, intentioneaza sa ajunga in Venezuela via Havana, dupa ce va face escala la M.

Americanii cer ARESTAREA lui Edward Snowden, consultantul care a acuzat SUA de spionaj

Fostul consultant Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a Internetului si telecomunicatiilor, a fost inculpat pentru spionaj de catre justitia americana, care a solicitat Hong Kong-ului.

Fostul consultant american Edward Snowden a fost pus sub acuzare pentru spionaj

Edward Snowden, fostul consultant american ce este responsabil de scurgerile de informatii cu privire la programele americane de supraveghere a internetului si comunicatiilor, a fost pus sub acuzare pentru spionaj,.

Fostul consultant american Edward Snowden, acuzat de spionaj

Fostul consultant american Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a internetului si telecomunicatiilor, a fost inculpat pentru spionaj de justitia.

Fostul angajat CIA Edward Snowden a fost inculpat in SUA pentru spionaj

Fostul consultant Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a Internetului si telecomunicatiilor, a fost inculpat pentru spionaj de catre justitia americana care a solicitat autoritatilor de la Hong Kong sa il aresteze.

Julian Assange negociaza azilul lui Edward Snowden in Islanda.

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a declarat ca se afla in contact cu reprezentanti ai lui Edward Snowden, sursa unor dezvaluiri asupra unor programe americane de supraveghere a comunicatiilor, cu scopul de a-l ajuta pe fostul spion american sa obtina azil in Islanda, conform Mediafax. Fara sa spuna daca a vorbit in mod direct cu americanul refugiat de la 20 mai la Hong Kong, Assange a declarat ca se afla in contact cu echipa reprezentantilor domnului Snowden. Suntem in proces de .

Directorul NSA: Edward Snowden a cauzat Statelor Unite daune ireversibile

Directorul NSA Keith Alexander a declarat, duminica seara, ca fostul agent CIA Edward Snowden, aflat la originea scurgerilor de informatii despre programele americane de supraveghere, a tradat increderea americanilor in institutiile statului. Oficialul a aparat programele de spionaj, sustinand ca sunt esentiale pentru a evita atacurile teroriste, potrivit publicatiei The Guardian.

Avionul in care se afla Edward Snowden a aterizat la Moscova

Avionul care a decolat din Hong Kong si la bordul caruia se afla fostul consultant NSA Edward Snowden a aterizat duminica dupa-amiaza la Moscova, anunta surse aeroportuare citate de AFP, scrie Mediafax .

Rusia sustine ca nu are informatii despre planurile fugarului Edward Snowden

Presedintia Rusiei nu are informatii despre locul in care se afla Edward Snowden si nici despre planurile acestuia, a anuntat un purtator de cuvant al Kremlinului, in contextul in care fostul consultant al.

Agentul CIA Edward Snowden a parasit Hong Kong-ul cu destinatia Rusia

Edward Snowden, fostul consultant IT al NSA care a dezvaluit informatii despre programele americane de interceptare a comunicatiilor, a parasit Hong Kong -ul duminica, la bordul unui avion al companiei Aeroflot cu destinatia Moscova, relateaza presa.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )