Libnet.ro
UNICEF

10:00

Efectul crizei din Ucraina asupra economiei romanesti: cum pierde Romania afaceri uriase din cauza dezastrului din transporturi

Hotnews Hotnews,
 Efectul crizei din Ucraina asupra economiei romanesti: cum pierde Romania afaceri uriase din cauza dezastrului din transporturi

In contextul crizei prelungite din Ucraina, o concluzie logica este ca Portul Constanta va avea de castigat pe termen lung. Totusi, aceste castiguri se vad deocamdata doar in privinta transportului de turisti. In privinta transportului de marfuri, lucrurile nu s-au schimbat aproape deloc fata de inceputul crizei din Ucraina. Castigarea de noi afaceri pentru Portul Constanta e conditionata de investitii in transporturi, de transformarea Constantei intr-un hub real de transport, unde sa se poata prelua pe toate rutele posibile: maritima, fluviala, feroviara si rutiera. Citeste in articol o analiza a situatiei din Portul Constanta. continuă pe Hotnews

Trupul romanului decedat in prabusirea zborului MH17 a fost gasit la locul tragediei aviatice din Ucraina

Trupul romanului decedat in urma tragediei aviatice din Ucraina a fost gasit. Se intocmesc deja documentele necesare pentru ca ramasitele lui Andrei Anghel, studentul de 24 de ani de la Universitatea de Medicina.

Business report: Fiscul sta cu ochii pe net: controlul e la un click distanta; Expunerea economiei romanesti pe relatia cu Rusia; Pretul petrolului s-ar putea dubla din cauza conflictelor

Romanii sparg pusculita: dobanzile mici afecteaza grav economisirea. Dumneavoastra, domnule Isarescu, ati imprumuta bani unui strain daca ati sti ca va veti alege cu o pierdere reala?Strategiile care aduc bani pe ulitele satelor romanesti. Autoritatile din mediul rural invata repede ca orice eveniment care promoveaza traditiile mostenite din batrani aduce in timp castiguri insemnate.

Ambasadorii statelor UE participa maine la o reuniune extraordinara consacrata crizei din Irak

O reuniune extraordinara a ambasadorilor and tarilor membre ale Uniunii Europene a fost convocata pentru maine, la Bruxelles, pentru a examina modalita and tile de a contracara avansul jihadi and stilor din Statul Islamic SI) in Irak, relateaza AFP, citand o sursa europeana.

Cursul BNR, in scadere dupa reducerea tensiunilor din Ucraina

Cursul BNR a scazut cu doar 0,4 bani 0,09%), in contextul reducerii tensiunilor militare in Ucraina. Ministerul Apararii din Rusia a dispus incetarea unor exercitii militare derulate la granita Ucrainei.

Criza din Ucraina: Armata ucraineana anunta ca este aproape sa recucereasca bastionul separatist Donetsk/ O inchisoare de inalta securitate din Donetsk a fost lovita de un obuz: un detinut a fost ucis, 106 au evadat

Fortele guvernamentale ucrainene se pregatesc pentru ultima etapa a recuceririi orasului Donetsk din mainile separatistilor pro-rusi dupa cateva victorii strategice semnificativa care au divizat fortele rebele, a declarat luni un purtator de cuvant al armatei, potrivit Reuters. ----------------Ora 10:58 O inchisoare de inalta securitate din Donetsk a fost lovita de artilerie. Un detinut a fost ucis, 106 au evadat.

Criza din Ucraina: Pozitiile separatistilor din Donetsk, sub focul continuu al artileriei armatei ucrainene

Orasul Donetsk, principalul bastion al separatistilor prorusi din estul Ucrainei, inconjurat de fortele Kievului, a fost in noaptea de sambata spre duminica tinta artileriei armatei ucrainene, informeaza jurnalistii AFP.

Criza din Ucraina: Premierul Iatseniuk anunta sanctiuni impotriva Rusiei, inclusiv interdictia tranzitului de resurse naturale

Premierul ucrainean a anuntat vineri ca a propus adoptarea unor sanctiuni impotriva a 172 de persoane fizice si a 65 de societati, in majoritate rusesti, acuzate ca au sustinut anexarea Crimeei sau au finantat insurectia pro-rusa din estul tarii, scrie AFP.

Rebelii din Ucraina si-au deschis birou de recrutare... la Moscova

Rebelii prorusi din regiunea Donetk si Lugansk, din estul Ucrainei, recruteaza luptatori, strang fonduri si colecteaza echipament de razboi chiar la Moscova, capitala Rusiei, desi autoritatile de la Kremlin au negat vehement sustinerea acestora, scrie.

Trei lucruri de stiut despre conflictul din Ucraina

Ostilitatile din estul Ucrainei continua, pe masura ce fortele guvernamentale si insurgentii separatistii mentin seria de atacuri. Violentele se intensifica in zona, iar conflictul foloseste tot mai multe strategii neconventionale. Iata care este.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )