Libnet.ro
UNICEF

20:45

Egipt: Autorul atentatului sinucigas de la biserica din Alexandria a fost identificat

Hotnews Hotnews,
 Egipt: Autorul atentatului sinucigas de la biserica din Alexandria a fost identificat

Ministrul de Interne al Egiptului a anuntat ca atentatorul sinucigas, care a deschis atacul asupra catedralei din Alexandria in Duminica Floriilor, a fost identificat ca fiind Mahmoud Hassan Mubarak Abdullah, un rezident al provinciei Suez, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO Atentat cu bomba intr-o biserica din Egipt, in timpul slujbei de Florii: Cel putin 25 de morti si 60 de raniti. / Atac sinucigas si in fata unei biserici din Alexandria, soldat cu 2 morti si 21 de raniti

Cel putin 25 de oameni si-au pierdut viata si alti 60 au fost raniti duminica intr-un atentat cu bomba comis intr-o biserica copta din Egipt in timpul slujbei de Florii, indica un bilant al Ministerului Sanatatii de la Cairo, citat de Reuters. Ora 14:38: Explozia din fata bisericii din Alexandria - un atentat comis de un atacator sinucigas: 2 morti si 21 de raniti. Reuters)Ora 14:15: O noua explozie, in fata unei biserici din orasul Alexandria: cativa raniti.

Autorul atentatului comis la metroul din Sankt-Petersburg fusese expulzat din Turcia

Akbarzhon Jalilov, presupusul autor al atentatului de la metroul din orasul rus Sankt-Petersburg, ajunsese in Turcia la sfarsitul anului 2015 si a fost deportat in Rusia dupa circa un an din cauza incalcarii reglementarilor privind imigratia, potrivit unor declaratii ale unui oficial turc citat de Reuters.

Autorul atentatului de la Stockholm ceruse permis de sedere in Suedia, iar solicitarea sa fusese respinsa

Autorul atentatului cu camionul de vineri dupa-amiaza de la Stockholm ceruse permis de sedere in Suedia, iar solicitarea sa fusese respinsa, a anuntat duminica politia, potrivit AFP. Soferul camionului care a intrat in multime vineri dupa-amiaza, in centrul capitalei suedeze, este un barbat uzbek in varsta de 39 de ani, plasat in arest preventiv sambata.

Cel putin 34 de presoane au fost ucise

ACTUALIZARE 15:05 O noua explozie s-a produs in fata catedralei copte din Alexandria Potrivit AFP, o noua explozie s-a produs duminica in fata catedralei din orasul Alexandria, al doilea oras ca marime al tarii, acolo unde se afla si sediul Bisericii Copte. Aceasta explozie s-a soldat sase morti si peste 65 de raniti. *ACTUALIZARE 13:52 Cel putin 28 oameni au murit si alti 40 au fost raniti. Momentul deflagratiei a fost surprins de camerele televiziunilor care transmiteau in direct. ---- Cel putin 26 de persoane au fost ucise de o explozie care a avut loc, astazi, intr-o biserica copta din nordul Egiptului in timp ce era celebrata slujba de Florii, anunta CNN, care citeaza presa locala.

VIDEO Atentat cu bomba intr-o biserica din Egipt, in timpul slujbei de Florii: Cel putin 21 de morti si 59 de raniti

Cel putin 21 de oameni si-au pierdut viata si alti 59 au fost raniti duminica intr-un atentat cu bomba comis intr-o biserica crestina din Egipt in timpul slujbei de Florii, indica un bilant al Ministerului Sanatatii de la Cairo, citat de AFP.

Papa Francisc condamna explozia de la biserica din Egipt, de Florii: Ma rog pentru cei morti si pentru victime

Papa Francisc, care urmeaza sa efectueze o vizita in Egipt luna aceasta, a condamnat, duminica, explozia care a ucis cel putin 25 de persoane si a ranit 60 intr-o biserica copta in Delta.

O biserica din 1792 a fost transformata in casa. Imagini incredibile din interior - FOTO

O biserica din Marea Britanie .

Scandal urias la o biserica din Bihor. Parohul, acuzat ca face ochi dulci unei adolescente de 15 ani

Linistea comunitatii reformatilor din satul Ciocaia, judetul Bihor, este zdruncinata dupa ce localnicii au ramas fara pastor, preotul comunitatii fiind reclamat de catre un enorias care l-ar fi prins.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )