Libnet.ro
UNICEF

01:05

Egipt: Cel putin doua persoane au murit dupa o explozie la bordul unui autobuz turistic

Adevărul Adevărul,
Egipt: Cel putin doua persoane au murit dupa o explozie la bordul unui autobuz turistic

Cel putin doi turisti vietnamezi au murit si alte 12 persoane au fost ranite vineri dupa ce o bomba a lovit un autobuz in Egipt, a anuntat Ministerul de Interne, transmite CNN. continuă pe Adevărul

Atac la Kabul. Cel putin 43 de persoane au murit

Cel putin 43 de persoane au murit si zece au fost ranite luni, in urma unei explozii puternice urmata de focuri de arma in apropierea unei cladiri guvernamentale din Kabul, au transmis autoritatile locale,.

Cutremur puternic n Sicilia, la mai putin de doua zile de la eruptia vulcanului Etna

Un cutremur cu magnitudinea 4,8 grade a lovit Sicilia, in jurul vulcanului Etna, cel mai activ din Europa. in urma seismului au fost ranite cel putin doua persoane, a relatat presa italiana, citata de BBC.

Atac n China: Cel putin 5 morti si 21 de raniti, dupa ce un barbat a deturnat un autobuz

Cel putin 5 oameni au murit si alti 21 au fost raniti in urma unui atac comis de un barbat care a deturnat un autobuz amenintand cu cutitul si apoi a intrat cu masina in pietoni, in orasul Longyan, din provincia Fujian, situata in sud-estul Chinei, informeaza Reuters citand politia locala.

Accident cumplit in Timis. Doua persoane au murit,dupa ce o masina s-a izbit de un microbuz

Un acccident cumplit a a avut loc joi, pe DN6, la iesirea din Lovrin spre Timisoara, pe drumul ce leaga Timisoara de SannicolauMare. in urma impactului doua persoane au murit, iar alte doua sunt grav ranite.

Accident cumplit in Mures. Doua persoane au murit, iar alte doua sunt grav ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit - VIDEO

Un grav accident rutier s-a produs vineri dupa-amiaza in zona Padurea Mociar, judetul Mures, in care doua autovehicule s-au lovit frontal. Din primele informatii, in urma accidentului au rezultat sapte.

Atac la o biserica din Viena!Cel putin cincicalugari au fost raniti

Cel putin cinci calugari au fost raniti joi, dupa ce au fost atacati de doi indivizi neidentificati intr-o biserica din Viena, a anuntat Politia austriaca, precizand ca nu sunt indicii care sa sugereze c?.

Panica pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris! Doua persoane inarmate au fost arestate

Doua persoane care aveau asupra lor replici de arme de tip Airsoft au creat panica miercuri dimineata pe aeroportul Roissy-Charles de Gaulle din Paris. Un pasager a alertat fortele de ordine dupa ce a.

Doua persoane ranite de o bomba artizanala care a explodat in centrul Atenei

Un dispozitiv exploziv a ranit, joi dimineata, doua persoane, intre care un politist care se afla in fata unei biserici din centrul Atenei, a anuntat televiziunea de stat ERT, relateaza Reuters.

Cel putin sase raniti, in urma unui accident grav in Gorj

Sase persoane, printre care o femeie insarcinata, au fost ranite, vineri, in urma impactului frontal dintre doua masini, in zona localitatii Bengesti-Ciocadia, judetul Gorj. in urma impactului au fost.

Un barbat a preluat controlul unui autobuz si a intrat cu el in multime in China: cel putin opt morti

Cel putin opt persoane au fost ucise, iar alte 22 ranite marti, dupa ce un autobuz deturnat de un barbat a lovit pietoni in estul Chinei, potrivit unui bilant prezentat de presa oficiala, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )