Libnet.ro
UNICEF

07:15

Elan Schwarzenberg: Nu l-am cautam pe presedintele Basescu, am fost invitat de gazde

Hotnews Hotnews,
 Elan Schwarzenberg: Nu l-am cautam pe presedintele Basescu, am fost invitat de gazde

Omul de afaceri Elan Schwarzenberg a declarat luni pentru HotNews. ro ca a fost invitat de gazde sa participe la o ceremonie in Israel unde presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa depuna o coroana de flori la mormantul presedintelui fondator al Israelului. Contactat de HotNews. ro printr-un SMS, pe un numar apartinind omului de afaceri, acesta a raspuns: Nu l-am cautat! Am fost invitat de gazde pentru ca altfel nu poti intra in acel loc! Si nici n-am alergat sa-l vad in alta parte. Regret ca n-am putut ramane sa-l astept, dar aveam ceva prestabilit, a declarat Schwarzenberg pentru HotNews. ro. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

Elan Schwarzenberg: Nu l-am cautat pe presedintele Basescu, am fost invitat de gazde

Omul de afaceri Elan Schwarzenberg a declarat luni pentru HotNews. ro ca a fost invitat de gazde sa participe la o ceremonie in Israel unde presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa depuna o coroana de flori la mormantul presedintelui fondator al Israelului. Contactat de HotNews. ro printr-un SMS, pe un numar apartinind omului de afaceri, acesta a raspuns: Nu l-am cautat! Am fost invitat de gazde pentru ca altfel nu poti intra in acel loc! Si nici n-am alergat sa-l vad in alta parte. Regret ca n-am putut ramane sa-l astept, dar aveam ceva prestabilit.

Elan Schwartzenberg il cauta pe Traian Basescu in Israel

Elan Schwartzenberg il cauta pe Traian Basescu sa vorbeasca cu el. Omul de afaceri a fost fotografiat la mormantul lui Theodor Herzl din Cimitirul Eroilor, unde Basescu trebuia sa depuna o coroana de flori.

Presedintele Basescu l-a incurajat pe Lucian Bute dupa infrangerea suferita in fata lui Jean Pascal

Imediat dupa ce a pierdut confruntarea cu Jean Pascal, Lucian Bute a fost contacat din tara de presedintele Romaniei, Traian Basescu, care l-a incurajat pe pugilistul roman.

Presedintele Basescu l-a incurajat pe Bute

Traian Basescu, presedintele Romaniei, l-a incurajat pe Lucian Bute dupa infrangerea suferita, duminica, in fata haitianului Jean Pascal in cadrul unui meci de 12 runde la categoria semigrea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )