Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Basescu l-a incurajat pe Lucian Bute dupa infrangerea suferita in fata lui Jean Pascal

Adevărul Adevărul,
Presedintele Basescu l-a incurajat pe Lucian Bute dupa infrangerea suferita in fata lui Jean Pascal

Imediat dupa ce a pierdut confruntarea cu Jean Pascal, Lucian Bute a fost contacat din tara de presedintele Romaniei, Traian Basescu, care l-a incurajat pe pugilistul roman. continuă pe Adevărul

Presedintele Basescu l-a incurajat pe Bute

Traian Basescu, presedintele Romaniei, l-a incurajat pe Lucian Bute dupa infrangerea suferita, duminica, in fata haitianului Jean Pascal in cadrul unui meci de 12 runde la categoria semigrea.

Lucian Bute, dupa infrangerea cu Jean Pascal: M-am pregatit foarte bine, dar nu l-am putut trimite la podea. Vreau revansa

Lucian Bute a revenit in boxul profesionist cu o infrangere a doua din cariera), pugilistul roman fiind invins de Jean Pascal la puncte - decizie unanima categoria semigrea). M-am pregatit foarte bine, am avut incredere, dar nu l-am putut trimite la podea, a precizat Bute la Digi24.

De ce l-a sunat Traian Basescu pe Lucian Bute.

Presedintele Traian Basescu a spus, duminica, ca l-a sunat pe pugilistul Lucian Bute dupa ce acesta a fost invins la puncte de Jean Pascal, asa cum l-a contactat si cand sportivul era bucuros de victorie, conform Mediafax. Citeste si: Lucian Bute si-a pierdut centura. Jean Pascal l-a invins la puncte Intrebat daca l-a sunat pe Lucian Bute, Basescu a raspuns: Stii ceva? Cand castiga, il sunau toti! Cand a pierdut - si faptul ca a stat 12 reprize in picioare a fost in regula - cred ca nu l-a .

Traian Basescu, despre meciul pierdut de Lucian Bute: Cand castiga il sunau toti

Presedintele Traian Basescu a vorbit duminica, inainte de plecarea in Israel, despre meciul pe care Lucian Bute l-a pierdut in fata lui Jean Pascal la Montreal, precizand ca l-a sunat asa cum a facut-o si.

VIDEO Box: Lucian Bute, invins la puncte de Jean Pascal (dupa 12 runde - decizie unanima)

Lucian Bute a fost invins, decizie la puncte, de Jean Pascal, dupa un meci de box profesionist care a avut loc la Montreal, in Canada. Haitianul a dominat in mare parte disputa, Bute practicand o partitura ceva mai defensiva de-a lungul celor 12 runde. Pugilistul roman s-a ridicat la nivelul adversarului doar in ultima repriza, una in care Bute a fortat o victorie prin KO. A fost a doua infrangere a carierei pentru Lucian, dupa cea suferita prin KO in fata lui Carl Froch.

Presa internationala, dupa infrangerea lui Lucian Bute: Meciul a fost sambata seara, iar el nu a aparut in ring. Trebuia sa-l anunte cineva

Presa internationala a relatat pe larg despre infrangerea lui Lucian Bute, jurnalistii fiind critici la adresa pugilistului roman. Poate ca Lucian nu a aflat ca are meci, trebuia sa-l anunte cineva. Meciul a fost sambata seara, iar el nu aparut in ring, au notat jurnalistii de la Montreal Gazzette.

Lucian Bute si Jean Pascal au trecut de proba cantarului

Lucian Bute cauta revansa dupa infrangerea din meciul cu Froch in care si-a pierdut centura iar prima sansa este in meciul de duminica, impotriva lui Jean Pascal! Lucian Bute a trecut de prima proba -.

L-as sfatui sa se retraga. Primul antrenor al lui Lucian Bute da vina pe canadieni pentru esecul cu Jean Pascal

Tot mai multi sportivi il sfatuiesc pe Lucian Bute sa se retraga dupa esecul suferit azi-noapte in fata lui Jean Pascal. Chiar si primul lui antrenor Felix Paun e de parere ca Bute ar trebui sa renunte.

Lucian Bute: Nu cred ca ma voi retrage

A pierdut meciul cu Jean Pascal disputat la Montreal), dar nu se preda. Lucian Bute a vorbit, la Digisport, despre viitorul sau sportiv. Nu cred ca ma voi retrage. Trebuie insa sa analizez bine situatia. Am nevoie de-o vacanta, iar dupa sunt sigur ca voi merge mai departe, a precizat pugilistul roman.

LIVE TEXT Lucian Bute - Jean Pascal (duminica, ora 6:00)

Urmariti in aceasta pagina, live text, meciul de box dintre Lucian Bute si Jean Pasca, ce are loc in Canada, duminica dimineata de la ora 6:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )