Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elan Schwarzenberg: Nu l-am cautat pe presedintele Basescu, am fost invitat de gazde

Hotnews Hotnews,
 Elan Schwarzenberg: Nu l-am cautat pe presedintele Basescu, am fost invitat de gazde

Omul de afaceri Elan Schwarzenberg a declarat luni pentru HotNews. ro ca a fost invitat de gazde sa participe la o ceremonie in Israel unde presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa depuna o coroana de flori la mormantul presedintelui fondator al Israelului. Contactat de HotNews. ro printr-un SMS, pe un numar apartinind omului de afaceri, acesta a raspuns: Nu l-am cautat! Am fost invitat de gazde pentru ca altfel nu poti intra in acel loc! Si nici n-am alergat sa-l vad in alta parte. Regret ca n-am putut ramane sa-l astept, dar aveam ceva prestabilit. continuă pe Hotnews

Elan Schwarzenberg: Nu l-am cautam pe presedintele Basescu, am fost invitat de gazde

Omul de afaceri Elan Schwarzenberg a declarat luni pentru HotNews. ro ca a fost invitat de gazde sa participe la o ceremonie in Israel unde presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa depuna o coroana de flori la mormantul presedintelui fondator al Israelului. Contactat de HotNews. ro printr-un SMS, pe un numar apartinind omului de afaceri, acesta a raspuns: Nu l-am cautat! Am fost invitat de gazde pentru ca altfel nu poti intra in acel loc! Si nici n-am alergat sa-l vad in alta parte. Regret ca n-am putut ramane sa-l astept, dar aveam ceva prestabilit, a declarat Schwarzenberg pentru HotNews. ro. Vom reveni cu amanunte.

Elan Schwartzenberg il cauta pe Traian Basescu in Israel

Elan Schwartzenberg il cauta pe Traian Basescu sa vorbeasca cu el. Omul de afaceri a fost fotografiat la mormantul lui Theodor Herzl din Cimitirul Eroilor, unde Basescu trebuia sa depuna o coroana de flori.

Presedintele Basescu l-a incurajat pe Lucian Bute dupa infrangerea suferita in fata lui Jean Pascal

Imediat dupa ce a pierdut confruntarea cu Jean Pascal, Lucian Bute a fost contacat din tara de presedintele Romaniei, Traian Basescu, care l-a incurajat pe pugilistul roman.

Presedintele Basescu l-a incurajat pe Bute

Traian Basescu, presedintele Romaniei, l-a incurajat pe Lucian Bute dupa infrangerea suferita, duminica, in fata haitianului Jean Pascal in cadrul unui meci de 12 runde la categoria semigrea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )