Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ele sunt cele mai frumoase controloare RATB (VIDEO)

B1 B1,
Ele sunt cele mai frumoase controloare RATB (VIDEO)

Controlorii RATB nu sunt cei mai iubiti oameni, asta si prin prisma meseriei lor. Acestia nu fac decat sa-si faca datoria, insa multi oameni nu inteleg acest lucru, iar din acel moment. continuă pe B1

Ele sunt cele mai frumoase controloare RATB (VIDEO)

Controlorii RATB nu sunt cei mai iubiti oameni, asta si prin prisma meseriei lor. Acestia nu fac decat sa-si faca datoria, insa multi oameni nu inteleg acest lucru, iar din acel moment.

Aceasta BOALA face ravagii in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Aceasta BOALA face ravagii in Romania! Care sunt cele mai afectate judete Potrivit datelorCentrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, aproapepatru sute de noi.

FOTO Cladirile care fac din Timisoara unul dintre cele mai frumoase orase din Romania

Chiar daca multe dintre cladirile istorice din oras sunt inca in paragina, Timisoara se poate lauda cu multe cladiri istorice superbe care ii dau orasului un farmec aparte.

Care sunt cele mai importante institutii carora te poti adresa daca ai probleme la serviciu

In timpurile moderne, este o adevarata provocare sa-ti poti rezolva problemele de la job fara a-ti ingreuna si mai mult situatia. Daca te numeri printre persoanele care se afla intr-o situatie dificila la locul de munca, probabil te intrebi daca poti.

De azi, Metrorex introduce noi cartele de calatorie. Care sunt cele mai avantajoase

Metrorex introduce incepand de duminica noi titluri de calatorie, respectiv cartela cu o calatorie, abonamentul anual si cartelele de grup. Noile titluri de calatorie cu metroul si tarifele.

Reguli nescrise de bune maniere intr-un restaurant: care sunt cele mai grave greseli ale clientilor

Mancatul la restaurant implica reguli stricte pe care multi nu le cunosc. Fie ca nu fac diferenta intre ospatar si chelner, sau incearca sa combine ingrediente din mai multe preparate, clientii uita de multe ori de regulile de bune maniere.

S and P: Bancile italiene, cele mai expuse la propunerile BCE privind creditele neperformante

Bancile italiene sunt cele mai expuse la noile propuneri de norme ale Bancii Centrale Europene BCE) privind creditele neperformante, astfel ca ar putea acorda mai putine imprumuturi companiilor ca raspuns la noile reguli, potrivit agentiei de evaluare financiara Standard and Poor 's S and P).

Bancile italiene, cele mai expuse la propunerile BCE privind creditele neperformante

Bancile italiene sunt cele mai expuse la noile propuneri privind creditele neperformante formulate de Banca Centrala Europeana BCE) si pot acorda mai putine credite companiilor ca raspuns la noile reguli, a apreciat astazi agentia de evaluare financiara Standard and Poor 's S and P), transmite Reuters.

Premiera in lumea stiintifica: A fost descoperit unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Universului (VIDEO)

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Universului a fost descoperit de oamenii de stiinta. in premiera, cercetatorii au putut observa fuziunea a doua stele neutronice, un veritabil foc de.

Cele mai periculoase aeroporturi din lume: doua dintre ele sunt in Europa si cel mai probabil ai fost acolo

Cele mai periculoase aeroporturi din lume sunt in acelasi timp locuri spectaculoase intre valurile marii sau in inaltimea muntilor. Iata care sunt si cum arata acestea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )