Libnet.ro
UNICEF

12:15

Elena Lasconi a imbracat primaria Campulung Muscel in inimioare, de Valentines Day

Antena3 Antena3,
Elena Lasconi a imbracat primaria Campulung Muscel in inimioare, de Valentines Day

Primarie imbracata in inimioare la Campulung Muscel, de Ziua Indragostitilor. Inimi mari, luminoase, se reflecta pe cladirea de patrimoniu. Si pentru ca atmosfera sa fie completa de sarbatoarea iubirii, exista si fond muzical. Primarita Elena Lasconi spune ca a facut chiar ea playlistul. continuă pe Antena3

Elena Lasconi a schimbat incuietoarea de la casa de oaspeti a Primariei Campulung: Imobilul era folosit, de fapt, de oameni de-ai locului. Spre dezamagirea lor, acum e alta yala (FOTO)

Elena Lasconi, primarul din Campulung Muscel, a anuntat ca a schimbat incuietoarea de la casa de oaspeti ce apartine administratiei locale, deoarece aceasta era folosita mai mult de oameni de-ai locului, in.

Elena Lasconi, decizie radicala. Ce va demola in Campulung, oamenii s-ar putea revolta

Primarul municipiului Campulung Muscel, Elena Lasconi a luat o decizie radicala. Edilul vrea sa demoleze mai multe constructii. De ce a hotarat acest lucru si despre ce imobile este vorba. Primarul din Campulung Muscel, decizie radicala Primarul din Campulung Muscel, Elena Lasconi a anuntat pe contul sau de socializare ca intentioneaza sa demoleze toate constructiile .

Elena Lasconi a schimbat yala Casei de Cultura din Campulung, unde barbatii stimabili mergeau ca sa... citeasca. Dezvaluiri la Radu Tudor

Fosta jurnalista Elena Lasconi, ajunsa primar in Campulung Muscel, a vorbit la Antena 3 despre cum a schimbat yala Casei de Cultura, pentru ca aflase ca acolo mergeau tot felul de persoane ca sa se simta bine. Cei care detineau cheile fostei yale ar fi fostul primar, fostul viceprimar si apropiatii lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )