Libnet.ro
UNICEF

07:30

Elena Udrea a acceptat provocarea galetii cu apa, lansata de Radu Banciu: Victor Ponta nu vrea sa faca show

B1 B1,
Elena Udrea a acceptat provocarea galetii cu apa, lansata de Radu Banciu: Victor Ponta nu vrea sa faca show

Elena Udrea a acceptat provocarea galetii cu gheata a lui Radu Banciu. Realizatorul tv a anuntat ca prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara este de acord cu nominalizarea in aceasta campanie umanitara. continuă pe B1

Blonda din PMP a adus provocarea galetii cu apa rece in Bistrita. Aceasta a provocat-o pe Elena Udrea

Provocarea galetii cu apa rece care a devenit un fenomen mondial a ajuns si la Bistrita. Prima care a avut curaj sa faca un dus cu apa rece a fost Alina Moldovan, una dintre blondele lui Dan Negru si membra PMP. Aceasta spune ca gestul vine in sprijinul prietenei sale care sufera de scleroza multipla.

VIDEOAndreea Esca a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge lansata de Mihai Bendeac. Mesajul a fost transmis in direct

Tot mai multi romani preiau in aceste zile provocarea galetii de apa cu gheata turnata pe cap. Unii respecta scopul initial, care a cucerit intreaga lume, acela de a dona bani pentru gasirea unui tratament in cazul sclerozei.

Novak Djokovici a acceptat provocarea ALS Ice Bucket si a facut un adevarat show (VIDEO)

Novak Djokovici a acceptat provocarea ALS Ice Bucket, ce a fost lansata de John McEnroe, Niall Horan, Sabine Lisicki si Bernard Tomic. Nu doar si-a turnat apa cu gheata in cap, dar jucatorul de tenis a facut un.

Lionel Messi a acceptat provocarea ALS Ice Bucket (VIDEO)

Lionel Messi a acceptat provocarea ALS Ice Bucket, lansata de colegul sau de la Barcelona, Dani Alves. Dupa ce si-a turnat o galeata cu gheata in cap, Messi i-a provocat mai departe de fotbalistii Ezequiel.

Diplomatii americani nu au voie sa participe la provocarea galetii cu gheata

Diplomatii americani nu au voie sa participe la provocarea galetii cu gheata, potrivit unui mesaj intern al Departamentului de Stat american, a declarat joi purtatoarea de cuvant a departamentului, Marie Harf.

Unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata a murit inecat, la 27 de ani

Corey Griffin, unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata, a murit pe 16 august, in urma unui accident care a dus la inec, dupa ce reusise sa stranga, cu cateva zile inainte, peste 100. 000 de dolari in campania umanitara.

Unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata a murit inecat

Corey Griffin, unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata , a murit inecat pe 16 august, dupa ce a reusit sa stranga peste 100. 000 de dolari in campania umanitara, arata bloomberg. com.

George W. Bush a acceptat provocarea ALS Ice Bucket: Vezi versiunea originala a fostului presedinte (VIDEO)

Fostul presedinte american George W. Bush a acceptat provocarea ALS Ice Bucket, de constientizare pentru scleroza laterala amiotrofica, in cadrul careia participantii isi arunca apa rece in cap si doneaza.

FOTO Ice Bucket Challenge face furori in cel mai nordic judet din tara. Au acceptat provocarea doi viceprimari si directorul Spitalului din Botosani

Isteria Ice Bucket Challenge a cuprins si cel mai nordic judet al tarii. La Botosani insa cei interesati de provocari sunt doar patronii si autoritatile locale. Au acceptat provocarea doi viceprimari si un director de spital. Scopul declarat este tot unul umanitar.

Elena Udrea, proiectul lui Traian Basescu

A spune Traian Basescu o sustine pe Elena Udrea e un pleonasm. Pentru ca Traian Basescu inseamna Elena Udrea. A fost proiectul lui de la bun inceput si doar cei care au vrut sa vada si sa creada altceva au refuzat evidentele. Pentru multi a fost nevoie de 10 ani, ca sa ramana uimiti, debusolati, socati de recunoasterea acestei alegeri care a avut loc la nici o luna dupa ce prelua mandatul de presedinte.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )