Libnet.ro
UNICEF

20:30

Elena Udrea afla daca scapa de arest in dosarul Gala Bute: Fostul ministru cheama un martor-surpriza in dosar (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea afla daca scapa de arest in dosarul Gala Bute: Fostul ministru cheama un martor-surpriza in dosar (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns joi dimineata in jurul orei 9. 00 la inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea afla joi daca scapa de arest in dosarul Gala Bute. Sedinta de judecata se va desfasura cu usile. continuă pe B1

Udrea a ajuns la ICCJ. Deputata afla daca scapa de arest in dosarul Gala Bute

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia Elenei Udrea la decizia de arestare preventiva, luata saptamana trecuta, in dosarul Gala Bute.

Dorin si Alin Cocos afla daca scapa de arest in dosarul Bica 2

Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin, afla marti daca scapa de arestul preventiv in dosarul Bica 2. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatiile acestora impotriva deciziei prin care judecatorii au mentinut masurile impuse in acest caz.

UPDATE. Udrea a ajuns la ICCJ. Deputata afla, la ora 18.00, daca scapa de arest in dosarul Gala Bute

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia Elenei Udrea la decizia de arestare preventiva, luata saptamana trecuta, in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea, dusa cu duba Politiei la sediul Curtii Supreme. Fostul ministru ar putea afla daca scapa de arestul preventiv

Deputatul Elena Udrea, care a ajuns joi, in jurul orei 08. 45, la sediul Curtii Supreme, va afla daca scapa de arestul preventiv in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au luat in discutie contestatia acesteia impotriva deciziei prin care a fost trimisa in spatele gratiilor.

VIDEO Elena Udrea, la Inalta Curte pentru judecarea contestatiei la arest in dosarul Gala Bute. Avocatul fostului ministru, intrebat daca Udrea era la MDRT in ziua in care este acuzata ca ar fi primit mita: Este greu dupa atata vreme sa iti aduci aminte.

Elena Udrea a fost adusa joi, in jurul orei 9:00, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde urmeaza sa se judece contestatia depusa de fostul ministru fata de arestul preventiv in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres. Ora 13:15 Potrivit Realitatea TV, instanta ar urma sa anunte decizia la ora 18:00. Ora 12:30 Instanta a ramas in pronuntare asupra contestatiei depuse de fostul minstru fata de masura arestului preventiv.

Elena Udrea, adusa la Inalta Curte pentru judecarea contestatiei la arest in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost adusa joi, in jurul orei 9:00, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde urmeaza sa se judece contestatia depusa de fostul ministru fata de arestul preventiv in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres.

Elena Udrea afla la ora 18.00 daca ramane in arest. Avocat: Procesul poate continua si cu alta masura preventiva (VIDEO)

Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea, decizia urmand a fi comunicata la ora 18. Fostul ministru a adus joi noi argumente in fata instantei pentru a-si sustine nevonovatia. Dupa.

Fostul consilier al Elenei Udrea, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, a fost adus, miercuri, in jurul orei 9. 00, la Directia Nationala Anticoruptie pentru noi audieri in dosarul Gala Bute, relateaza B1 Tv.

Elena Udrea vrea sa isi schimbe declaratia in dosarul Gala Bute. Ce alte persoane IMPORTANTE vor fi aduse la audieri

Elena Udrea vrea sa dea o noua declaratie in dosarul Gala Bute si sa fie audiate si alte persoane cu putere de decizie din Ministerul Turismului. intre timp, procurorii au cerut prelungirea masurilor.

Avocatul Elenei Udrea, despre martorii cheie in dosarul Gala Bute

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, ca deputata nu a facut denunturi ci adat o declaratie de o ora si 30 de minute in care a desfiintat punctual acuzatiile procurorilor.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )