Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Elena Udrea, la Inalta Curte pentru judecarea contestatiei la arest in dosarul Gala Bute. Avocatul fostului ministru, intrebat daca Udrea era la MDRT in ziua in care este acuzata ca ar fi primit mita: Este greu dupa atata vreme sa iti aduci aminte.

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Elena Udrea, la Inalta Curte pentru judecarea contestatiei la arest in dosarul Gala Bute. Avocatul fostului ministru, intrebat daca Udrea era la MDRT in ziua in care este acuzata ca ar fi primit mita: Este greu dupa atata vreme sa iti aduci aminte.

Elena Udrea a fost adusa joi, in jurul orei 9:00, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde urmeaza sa se judece contestatia depusa de fostul ministru fata de arestul preventiv in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres. Ora 13:15 Potrivit Realitatea TV, instanta ar urma sa anunte decizia la ora 18:00. Ora 12:30 Instanta a ramas in pronuntare asupra contestatiei depuse de fostul minstru fata de masura arestului preventiv. continuă pe Hotnews

Elena Udrea, adusa la Inalta Curte pentru judecarea contestatiei la arest in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost adusa joi, in jurul orei 9:00, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde urmeaza sa se judece contestatia depusa de fostul ministru fata de arestul preventiv in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres.

Elena Udrea poate fi un om LIBER de astazi. Fosta prezidentiabila a ajuns la Instanta Suprema

UPDATE: Elena Udrea a fost adusa, joi dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru judecarea contestatiei sale la decizia de arestare preventiva luata in dosarul Gala Bute. Udrea a fost.

Judecarea contestatiei Elenei Udrea s-a incheiat. Udrea, dusa inapoi in arest. La ora 18:00 se va pronunta verdictul

UPDATE:Judecarea contestatiei Elenei Udrea s-a incheiat. Avocat:Elena Udrea a facut mai multe precizari in fata instantei. Pana in momentul in care judecatorii vor da verdictul, Elena Udrea a.

Elena Udrea afla daca scapa de arest in dosarul Gala Bute: Fostul ministru cheama un martor-surpriza in dosar (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns joi dimineata in jurul orei 9. 00 la inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea afla joi daca scapa de arest in dosarul Gala Bute. Sedinta de judecata se va desfasura cu usile.

Partenerii de spaga ai Elenei Udrea, dusi la inalta Curte

Partenerii de spaga ai Elenei Udrea au mers, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie. Magistratii vor judeca prelungirea masurilor preventive in cazul acestora. Rudel Obreja, Adrian Gardean, Tudor Breazu,.

Victor Ponta, catre Robert Cazanciuc: Va rog sa continuati discutiile cu CSM, inalta Curte ca sa gasim solutia de functionare a ANRP (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a cerut miercuri ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa continue discutiile cu Consiliul Suprem al Magistraturii si inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea gasirii unei.

Radu Banciu: S-a prezentat Elena Udrea impecabil la iCCJ, cu temele facute, cu unghiile taiate, a convins tot mapamondul de nevinovatia sa, mai putin pe magistrati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, joi seara, decizia magistratilor iCCJ de a respinge contestatia Elenei Udrea, astfel ca deputatul a ramas in arest preventiv. Tot la clotani va ramane Elena Udrea in urmatoarele 3.

Elena Udrea ramane in arest preventiv: Magistratii iCCJ au respins contestatia. Avocatul acesteia: Putem sa cerem inlocuirea arestului preventiv (VIDEO)

Elena Udrea a primit joi decizia iCCJ privind arestarea preventiva in dosarul Gala Bute. Judecatorii de drepturi si libertati au respins contestatia si au decis astfel ca fostul ministru al Dezvoltarii.

FOTO. Ce spune Elena Udrea despre ministrul Elena Udrea

Intr-o noua postare pe contul de Facebook al Elenei Udrea, echipa de comunicare a fostului ministrul al Dezvoltarii a readus in atentia publica un articol publicat de Elena Udrea in aprilie 2010 pe blogul personal in care vorbea despre introducerea standardelor de cost si eficientizarea cheltuirii banilor din bugetul de stat.

Elena Udrea poate fi un om LIBER de astazi. Magistratii Instantei Supreme decid daca mai ramane in arest

Zi decisiva pentru Elena Udrea, care afla daca va mai ramane in spatele gratiilor. Magistratii Instantei Supreme judeca astazi contestatia depusa la masura arestului preventiv. Udrea a fost arestata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )