Libnet.ro
UNICEF

27 Mai.

Elena Udrea vrea sa isi schimbe declaratia in dosarul Gala Bute. Ce alte persoane IMPORTANTE vor fi aduse la audieri

Antena3 Antena3,
Elena Udrea vrea sa isi schimbe declaratia in dosarul Gala Bute. Ce alte persoane IMPORTANTE vor fi aduse la audieri

Elena Udrea vrea sa dea o noua declaratie in dosarul Gala Bute si sa fie audiate si alte persoane cu putere de decizie din Ministerul Turismului. intre timp, procurorii au cerut prelungirea masurilor. continuă pe Antena3

UPDATE. Elena Udrea vrea sa se confrunte cu denuntatorii sai. Cum a reactionat Stefan Lungu

Avocatii Elenei Udrea au depus o cerere la Directia Nationala Anticoruptie prin care solicita confruntarea clientei lor cu toti denuntatorii sai, din dosarul Gala Bute.

Elena Udrea vrea sa se confrunte cu denuntatorii sai

Avocatii Elenei Udrea au depus o cerere la Directia Nationala Anticoruptie prin care solicita confruntarea clientei lor cu toti denuntatorii sai, din dosarul Gala Bute.

Fostul consilier al Elenei Udrea, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, a fost adus, miercuri, in jurul orei 9. 00, la Directia Nationala Anticoruptie pentru noi audieri in dosarul Gala Bute, relateaza B1 Tv.

Fostul consilier al Elenei Udrea, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

inca 30 de zile de arest pentru Rudel Obreja si Tudor Breazu, in dosarul Gala Bute

ACTUALIZARE 20:06 inalta Curte de Casatie si Justitie a admis miercuri seara cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv in cazul lui Rudel Obreja, fost presedinte al Federatiei Romane de Box, si al lui Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana apartinand Elenei Udrea, pusi sub acuzare in dosarul Gala Bute. * Felix Tataru, consultant in campaniile lui Basescu si Iohannis, audiat la DNA.

Stefan Lungu, intrebat daca vrea o confruntare cu Elena Udrea: Sunt de acord cu absolut tot ceea ce se doreste pentru aflarea adevarului (VIDEO)

Fostul consilier al Elenei Udrea,Stefan Lungu, arestat la domiciliu in dosarul Gala Bute, a declarat, marti, la iesirea de la Curtea Suprema, ca este de acord cu o eventuala confruntare cu Elena.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea afla joi daca scapa de arestul preventiv

Deputatul Elena Udrea ar putea afla joi daca scapa de arestul preventiv in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acesteia impotriva deciaziei prin care a fost trimisa in spatele gratiilor. in acest caz, parlametarul este acuzat de nu mai putin de sapte infractiuni de coruptie, printre care si trei fapte de luare de mita.

Elena Udrea cere procurorilor DNA sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a cerut procurorilor DNA, prin intermediul aparatorilor sai, sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute. Odata cu aceasta cerere, Udrea cere sa fie audiati si martori care ar putea sa dezminta.

Elena Udrea cere sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute

Deputata Elena Udrea a cerut sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute, informeaza B1TV.

UPDATE DNA: Noi audieri in dosarul Gala Bute/ Felix Tataru, audiat ca mator: La noi ajung banii prin cont nu altfel; cum ajung la partide e treaba acestora

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie continua, miercuri, audierile in dosarul de coruptie Gala Bute. La DNA a ajuns Stefan Lungu, fostul consilier al ministrului Dezvoltarii Elena Udrea, pentru a fi audiat, transmite Agerpres. UPDATE La DNA s-a prezentat si Felix Tataru, care va fi audiat in calitate de martor. El a declarat ca a primit un mesaj sa se prezinte la audier ca martor si ca nu stie mai multe detalii. Intrebat daca o cunoaste pe Elena Udrea, el a declarat ca s-au intalnit de mai multe cand lucra pentru PDL. Ulterior, la iesirea de la audieri, Tataru a declarat ca nu avea de ce sa primeasca mita intrucat nu a detinut niciodata o functie publica si ca nu stie de provenienta unor 'bani negri' in campaniile electorale, deoarece la firma lui sumele sunt primite prin cont.

ştiri de la Antena3

actualitate, 27 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )