Libnet.ro
UNICEF

11:45

Elena Udrea: Conducerea PDL a ales mai degraba sa se lupte cu mine decat cu USL

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea: Conducerea PDL a ales mai degraba sa se lupte cu mine decat cu USL

Fostul deputat al PDL, Elena Udrea, a declarat joi in cadrul unei conferinte de presa in care si-a anuntat despartirea de PDL ca actuala conducere democrat-liberala a ales sa nu faca opozitie adevarata si a fost orientata printre altele de lupta impotriva parlamentarului de Neamt. continuă pe Adevărul

Elena Udrea a parasit PDL.

Parlamentarul Elena Udrea a demisionat din Partidul Democrat Liberal, potrivit unor surse politice citate de B1TV. Aceleasi surse sustin ca Udrea ar putea trece la partidul Miscarea Populara, care a primit ieri sentinta de infiintare. Reamintim ca, in urma cu doua zile, opt consilieri prezidentiali au demisionat de la Cotroceni pentru a se inscrie in noul partid. Elena Udrea a pierdut, in urma cu aproape un an, alegerile pentru presedintia PDL, in favoarea lui Vasile Blaga. Disputele dintre .

Surse: Elena Udrea demisioneaza din PDL si merge la Miscarea Populara. Udrea si Tomac, conferinta in aceasta seara

Update 17. 07 - Elena Udrea, care a instiintat joi conducerea PDL ca demisioneaza din partid, va merge la Partidul Miscarea Populara PMP), au declarat surse politice, citate de Mediafax. Anterior, surse.

Elena Udrea merge la Partidul Miscarea Populara

Elena Udrea, care a instiintat joi conducerea PDL ca demisioneaza din partid, va merge la Partidul Miscarea Populara, au declarat surse politice, potrivit Mediafax .

Surse: Elena Udrea va fi exclusa din PDL

Surse democrat liberale au declarat pentru Hotnews. ro ca Elena Udrea va fi exclusa din partid in week-end la intalnirea democrat liberalilor de la Brasov. Udrea a fost invitata la sedinta conducerii partidului pentru a-si expune punctul de vedere, sustin sursele citate. Deputatul PDL a declarat intr-o emisiune la Realitatea TV ca Partidul Miscarea Populara va scadea semnificativ scorul electoral al PDL. Declaratia i-a deranjat pe liderii PDL care, de altfel, au avertizat-o in urma cu o saptamana sa nu mai atace partidul, in caz contrar se vor lua masuri impotriva acesteia.

Elena Udrea risca EXCLUDEREA din PDL

Elena Udrea, cea care a fost emblema partidului Democrat Liberal, ar putea fi exclusa din PDL, sambata, la sedinta Biroului Permanent National, potrivit unor surse. Cel mai probabil Elena Udrea se va alatura.

Elena Udrea a demisionat din PDL

Elena Udrea i-a transmis secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, ca a demisionat din partid, potrivit surselor de presa. ---- * Update 18:41 Elena Udrea s-a inscris in Partidul Miscarea Populara, dupa ce a demisionat din PDL.

Elena Udrea, la un pas de excluderea din PDL

PDL se pregateste sa o excluda pe Elena Udrea din partid, sambata, la sedinta conduerii PDL care va avea loc la Brasov, conform unor surse politice. Liderii PDL sunt deranjati de aprecierile facute de Elena Udrea la adresa Miscarii Populare si vor sa transeze definitiv conflictul din interiorul partdiului.

Elena Udrea isi da demisia din PDL, dupa ce surse anuntau o eventuala EXCLUDERE a sa din partid

10 - Elena Udrea isi da demisia din PDL, dupa ce, in cursul zilei de astazi, surse anuntau ca ar putea fi exclusa din partid, sambata, la sedinta Biroului Permanent al PDL. Udrea i-a spus despre in.

Surse: Deputatul Elena Udrea a demisionat din PDL si va pleca la PMP

UPDATE 15:54 Elena Udrea ar urma sa faca parte din Partidul Miscarea Populara, spun surse politice citate de Mediafax. Anterior, aceste surse au declarat ca deputatul Elena Udrea i-a transmis telefonic.

Surse: Elena Udrea a demisionat din PDL

Deputatul Elena Udrea a demisonat din PDL si se va inscrie in partidul Miscarea Populara, conform unor surse politice. Fostul ministru al Dezvoltarii a reprosat conducerii PDL faptul ca nu a sustinut proiectul de unificare a Dreptei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )