Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea isi da demisia din PDL, dupa ce surse anuntau o eventuala EXCLUDERE a sa din partid

Antena3 Antena3,
Elena Udrea isi da demisia din PDL, dupa ce surse anuntau o eventuala EXCLUDERE a sa din partid

10 - Elena Udrea isi da demisia din PDL, dupa ce, in cursul zilei de astazi, surse anuntau ca ar putea fi exclusa din partid, sambata, la sedinta Biroului Permanent al PDL. Udrea i-a spus despre in. continuă pe Antena3

Elena Udrea risca EXCLUDEREA din PDL

Elena Udrea, cea care a fost emblema partidului Democrat Liberal, ar putea fi exclusa din PDL, sambata, la sedinta Biroului Permanent National, potrivit unor surse. Cel mai probabil Elena Udrea se va alatura.

UPDATE. Udrea, dupa demisia din PDL: Democrat-liberalii s-au dezis de Traian Basescu. ...

UPDATE: Elena Udrea a declarat, joi, ca este de parere ca Partidul Miscarea Populara este un proiect politic de succes si ca in PDL exista un curent care s-a dezis, in ultimul timp, de propria istorie de succes, de lucrurile bune care s-au facut in guvernarea Boc si s-a dezis de Traian Basescu. Elena Udrea a demisionat din PDL si s-a inscris in Partidul Miscarea Populara. Cititi declaratiile Elenei Udrea si ale lui Eugen Tomac, presedintele PMP, in format LIVE TEXT: Eugen Tomac- Fortele .

Surse: Deputatul Elena Udrea a demisionat din PDL

Deputatul PDLElena Udrea a demisionat din partid, potrivit unor surse democrat-liberale citate de Evenimentul Zilei. Fostul ministru al Turismului s-a aratat bucuroasa, miercuri, dupa ce PartidulMiscarea.

Surse: Deputatul Elena Udrea a demisionat din PDL si va pleca la PMP

UPDATE 15:54 Elena Udrea ar urma sa faca parte din Partidul Miscarea Populara, spun surse politice citate de Mediafax. Anterior, aceste surse au declarat ca deputatul Elena Udrea i-a transmis telefonic.

Surse: Elena Udrea a demisionat din PDL

Elena Udrea i-a transmis secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, ca a demisionat din partid, potrivit surselor de presa.

Elena Udrea a demisionat din PDL

Elena Udrea i-a transmis secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, ca a demisionat din partid, potrivit surselor de presa. ---- * Update 18:41 Elena Udrea s-a inscris in Partidul Miscarea Populara, dupa ce a demisionat din PDL.

Surse: Elena Udrea a demisionat din PDL

Deputatul Elena Udrea a demisonat din PDL si se va inscrie in partidul Miscarea Populara, conform unor surse politice. Fostul ministru al Dezvoltarii a reprosat conducerii PDL faptul ca nu a sustinut proiectul de unificare a Dreptei.

Elena Udrea, la un pas de excluderea din PDL

PDL se pregateste sa o excluda pe Elena Udrea din partid, sambata, la sedinta conduerii PDL care va avea loc la Brasov, conform unor surse politice. Liderii PDL sunt deranjati de aprecierile facute de Elena Udrea la adresa Miscarii Populare si vor sa transeze definitiv conflictul din interiorul partdiului.

Elena Udrea ar putea fi exclusa din PDL

Elena Udrea ar putea fi exclusa din PDL in acest sfarsit de saptamana la intalnirea democrat liberalilor de la Brasov, potrivit surselor de presa.

Elena Udrea a parasit PDL.

Parlamentarul Elena Udrea a demisionat din Partidul Democrat Liberal, potrivit unor surse politice citate de B1TV. Aceleasi surse sustin ca Udrea ar putea trece la partidul Miscarea Populara, care a primit ieri sentinta de infiintare. Reamintim ca, in urma cu doua zile, opt consilieri prezidentiali au demisionat de la Cotroceni pentru a se inscrie in noul partid. Elena Udrea a pierdut, in urma cu aproape un an, alegerile pentru presedintia PDL, in favoarea lui Vasile Blaga. Disputele dintre .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )