Libnet.ro
UNICEF

19:00

Elena Udrea, probleme cu domiciliul stabilit pentru arest

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, probleme cu domiciliul stabilit pentru arest

Dupa eliberarea Elenei Udrea din arestul preventiv, au aparut probleme cu privire la adresa la care fostul ministru va efectua arestul la domiciliu dispus de inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. continuă pe România Liberă

Elena Udrea va fi plasata in arest la domiciliu

ACTUALIZARE 14:40 Elena Udrea a parasit Penitenciarul de Femei Targsor Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea a fost eliberata joi din Penitenciarul de Femei Targsor, dupa ce iCCJ a decis definitiv inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu.

Elena Udrea afla daca scapa de arest preventiv in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Update 10:15: Elena Udrea a ajuns la sediu iCCJ. Decizia pe care o va primi azi este definitiva. Elena Udrea afla azi daca ramane in arest. Fostul ministru contesta mentinerea in arest preventiv in conditiile.

Elena Udrea, eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu, in arest la domiciliu

Elena Udrea a fost eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu a reusit sa obtina arestul la domiciliu, dupa 10 zile petrecute la Penitenciarul Targsor si alte 62 in arestul central. Imed.

Masuri sporite de securitate pentru Elena Udrea, dupa ce aceasta a fost amenintata cu moartea (VIDEO)

Elena Udrea a primit masuri sporite de securitate, este vorba despre un dispozitiv special pentru protectie, informeaza B1 TV. Fostul ministru a fost amenitat cat timp se afla in arest, motiv pentru care.

Elena Udrea contesta mentinerea in arest preventiv in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea contesta mentinerea in arest preventiv in conditiile in care a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Udrea a fost transferata, joi, la Penitenciarul pentru femei de la.

Elena Udrea afla joi daca va fi eliberata din arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pronuntarea pe contestatia depusa de Elena Udrea pentru joi cand aceasta va afla daca ramane sau nu in arest la penitenciarul de femei Targsor. Contestatia s-a.

Elena Udrea, in arest la ea acasa. A plecat de la Sectia 14 de Politie catre apartamentul sau de lux

Update 19. 05 - Elena Udrea a plecat de la sectia 14 de Politie catre apartamentul sau de lux din complexul Stejarii. Udrea a fost insotita la sectia de Politie de avocatul sau Alexandru Chiciu. Fostul ministru.

Elena Udrea, eliberata din penitenciar

Fostul ministru Elena Udrea va fi eliberata joi din Penitenciarul Targsor si plasata in arest la domiciliu, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, joi, inlocuirea masurii arestului preventiv, in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea afla, joi, daca ramane in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia formulata de avocatii Elenei Udrea cu privire la inlocuirea masurii arestului preventiv cu control judiciar sau arest la domiciliu.

Elena Udrea, la iesirea din penitenciarul Targsor: Raman in politica, justitia nu trebuie sa insemne razbunare. ii multumesc lui Traian Basescu pentru ca a continuat sa creada in mine

Elena Udrea a parasit, joi, penitenciarul Targsor, in jurul orei 14:00, spunand ca justitia mai are o sansa, avand in vedere ca azi a iesit din arest. Pentru ca eu am putut sa ies azi, avand in vedere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )