Libnet.ro
UNICEF

05:00

Elena Udrea: Voi face plangere la CEDO impotriva arestului preventiv (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea: Voi face plangere la CEDO impotriva arestului preventiv (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, duminica seara, in primul interviu de la iesirea din penitenciarul Targsor, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca va face plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. continuă pe B1

Elena Udrea: Voi face plangere la CEDO impotriva arestului preventiv

Elena Udrea a declarat, duminica seara, in primul interviu de la iesirea din penitenciarul Targsor, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca va face plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Catalin Striblea: Elena Udrea va face valuri din nou. Echipa Basescu-Udrea va fi mai puternica, iar gruparea PDL din noul PNL este tinta

Catalin Striblea a scris pe blogul personal cateva observatii in legatura cu iesirea Elenei Udrea din arestul preventiv. Elena Udrea este inca moale. Vocea i s-a schimbat usor, semn ca cele 73 de zile.

Elena Udrea, interviu prin telefon la B1 Tv: Doamna Kovesi, arestandu-ma pe mine, a castigat popularitate. Nu stiu daca va candida, dar e prima data cand un procuror are popularitate in sondaje. / Se intampla o preluare a puterii in mod ocult in aceasta

Elena Udrea, aflata in arest la domiciului in dosarul Gala Bute, acorda, la aceasta ora, un interviu prin telefon postului de televiziune B1 Tv, intr-o emisiune moderata de Catalin Striblea si Ion Cristoiu. Udrea a afirmat, in interviu, ca E o competitie cine aresteaza mai mult, sustinand ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a tintit corect din punctul de vedere al unei strategii de imagine, tintind catre Elena Udrea. ) Doamna Kovesi, arestandu-ma pe mine, a castigat popularitate, se vede in sondaje. Nu stiu daca va candida, dar e prima data cand un procuror are popularitate in sondaje. Nu exclud ca acesti procurori care instrumenteaza acum aceste dosare vor dori sa faca politica. Macovei face deja politica. red ca toata aceasta lupta cu coruptia se duce si cu un scop de popularitate, a declarat Elena Udrea. Elena Udrea a explicat si gestul controversat cu degetul la nas: Era un semn pentru un om foarte apropiat pentru mine, caruia ii transmiteam sa nu isi faca griji pentru mine. E un gest privat.

VIDEO Elena Udrea, interviu prin telefon la B1 Tv: Doamna Kovesi, arestandu-ma pe mine, a castigat popularitate. Nu stiu daca va candida, dar e prima data cand un procuror are popularitate in sondaje. / Se intampla o preluare a puterii in mod ocult in ac

Elena Udrea, aflata in arest la domiciului in dosarul Gala Bute, a acordat, duminica seara, un interviu prin telefon postului de televiziune B1 Tv, intr-o emisiune moderata de Catalin Striblea si Ion Cristoiu. Udrea a afirmat, in interviu, ca E o competitie cine aresteaza mai mult, sustinand ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a tintit corect din punctul de vedere al unei strategii de imagine, tintind catre Elena Udrea. ) Doamna Kovesi, arestandu-ma pe mine, a castigat popularitate, se vede in sondaje. Nu stiu daca va candida, dar e prima data cand un procuror are popularitate in sondaje. Nu exclud ca acesti procurori care instrumenteaza acum aceste dosare vor dori sa faca politica. Macovei face deja politica. Cred ca toata aceasta lupta cu coruptia se duce si cu un scop de popularitate, a declarat Elena Udrea. Elena Udrea a explicat si gestul controversat cu degetul la nas: Era un semn pentru un om foarte apropiat pentru mine, caruia ii transmiteam sa nu isi faca griji pentru mine. E un gest privat.

Elena Udrea: in mod cert voi reclama la CEDO modul in care statul aplica arestul preventiv

Elena Udrea a acordat postului B1 TV primul interviu de la iesirea din inchisoare. Desi echipa de productie ar fi trebuit sa se deplaseze la locuinta ei, televiziunea nu a mai primit acordul sa faca acest lucru, astfel ca Udrea a intrat in direct prin telefon.

Elena Udrea: Dau statul in judecata la CEDO pentru conditiile din penitenciare

Udrea a afirmat, intr-un interviu prin telefon la postul B1 TV, ca oamenii ies din arest schimbati pe viata din cauza conditiilor pe care sunt obligati sa le suporte si din acest motiv va da statul in judecata la CEDO.

Elena Udrea, ELIBERATA din arestul preventiv. Decizia este DEFINITIVA. Udrea i-a multumit lui Basescu ca a crezut in ea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia formulata de avocatii Elenei Udrea cu privire la inlocuirea masurii arestului preventiv cu control judiciar sau arest la domiciliu.

Elena Udrea va fi plasata in arest la domiciliu

ACTUALIZARE 14:40 Elena Udrea a parasit Penitenciarul de Femei Targsor Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea a fost eliberata joi din Penitenciarul de Femei Targsor, dupa ce iCCJ a decis definitiv inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu.

Elena Udrea afla astazi daca va fi eliberata

Elena Udrea afla astazi daca poate pleca din penitenciarul Targsor. Udrea a contestat prelungirea arestului preventiv, iar instanta a ramas de marti in pronuntare. Fostul ministru al Turismului a.

Elena Udrea, eliberata din penitenciar

Fostul ministru Elena Udrea va fi eliberata joi din Penitenciarul Targsor si plasata in arest la domiciliu, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, joi, inlocuirea masurii arestului preventiv, in dosarul Gala Bute.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )