Libnet.ro
UNICEF

18:31

Elena Udrea a fost vizitata in arest dupa confruntarea de ieri. Cine a venit sa o vada

Antena3 Antena3,
Elena Udrea a fost vizitata in arest dupa confruntarea de ieri. Cine a venit sa o vada

UPDATE: Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea a ajuns la Arestul Central. I-a adus lalale fostului ministru pentru ca spune ca sunt florile preferate. Elena Udrea a fost vizitata in aceasta dimineata de. continuă pe Antena3

Elena Udrea, din nou in fata instantei. Procurorii vor s-o mai tina 30 de zile in arest

Dupa ce joi s-a confruntat timp de 7 ore cu denuntatorii ei la sediul DNA, astazi Elena Udrea va fi scoasa din nou din arest pentru ca procurorii DNA cer prelungirea masurii de arestare preventiva cu inca 30 de zile. Elena Udrea este in arest din 25 februarie, in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu.

Elena Udrea a scapat de arest in Dosarul Microsoft

Elena Udrea scapa de arest in dosarul Microsoft. Procurorii nu au mai cerut prelungirea madatului de arestare la domiciliu. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului se afla acum in arest preventiv.

Stenograme de la confruntarea dintre Elena Udrea si denuntatori: Gheorghe Nastasia, fosta mana dreapta a lui Udrea la Ministerul Dezvoltarii, povesteste cum i-ar fi dat o geanta neagra cu 900.000 de euro. Plus: cum erau platiti la negru postacii PDL Bucu

Elena Udrea s-a confruntat, la DNA, cu denuntatorii sai din dosarul Gala Bute. In cadrul discutiilor dintre inculpati, Udrea i-a pus intrebari repetate lui Gheorghe Nastasia, fost secretar general la Ministerul Dezvoltarii si mana sa dreapta la acel moment, despre geanta cu 900. 000 de euro - presupusa spaga de la Adrian Gardean pentru Elena Udrea, via Nastasia. Gheorghe Nastasia a dat detalii despre geanta si traseul sau. In referatul procurorilor DNA se arata ca nu a putut fi determinat daca Udrea se afla in minister in ziua respectiva. Citeste in articol stenogramele discutiilor dintre Udrea si denuntatorii sai.

Dezvaluiri incendiare! Cum a decurs confruntarea dintre Elena Udrea si denuntatorii ei

Pe parcursul confruntarilor intre Elena Udrea si denuntatorii ei, Ana Maria Topoliceanu, Adrian Gardean, Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia au recunoscut savarsirea infractiunilor ce li se imputa si au indicat participatia inculpatei Udrea Elena Gabriela la pretinderea si primirea sumelor de bani.

Elena Udrea fata cu denuntatorii: cu cine se va intalni fostul ministru la DNA

Elena Udrea va fi dusa din arest la DNA, joi, pentru confruntari cu cei care au depus denunturi impotriva sa in dosarul Gala Bute. Pe pagina de Facebook al fostului ministru al Dezvoltarii a fost postat un mesaj care arata ca aceste.

UPDATE Dosarul Gala Bute: DNA cere prelungirea arestarii preventive pentru Elena Udrea

Procurorii DNA le-au solicitat vineri judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres. UPDATE Cererea se va judeca luni. In acelasi dosar, DNA solicita prelungirea masurilor preventive si in cazul altor inculpati, respectiv Rudel Obreja si Tudor Breazu arest preventiv), Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia arest la domiciliu).

Cum arata Elena Udrea, dupa aproape o luna de stat in inchisoare

Elena Udrea a fost adusa, joi, din Arestul Politiei, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi confruntata cu denuntatorii sai, din dosarul Gala Bute. Deputata a venit aranjata la sediul DNA.

Elena Udrea ii ia apararea, de dupa gratii, lui Traian Basescu

Elena Udrea, aflata in Arestul Capitalei de pe 25 februarie, a postat un mesaj pe un site de socializare prin care ii ia apararea lui Traian Basescu care miercuri s-a prezentat la Parchetul General unde a fost informat ca este urmarit penal pentru santaj.

Elena Udrea pe Facebook: Cei 10.000 de euro au fost dati o singura data, in alegerile din 2012

Elena Udrea a facut precizari cu privire la povestea postacilor PDL care ar fi fost platiti cu 10. 000 de euro pe luna. Potrivit fostului ministru, cei 10. 000 de euro lunar cu care erau platiti postacii, au fost o singura data, in campania electorala pentru alegerile locale din 2012, explica aceasta pe pagina de facebook.

Elena Udrea, precizari in cazul postacilor PDL: Cei 10.000 de euro lunar au fost o singura data, la localele din 2012

Elena Udrea a facut, vineri, precizari cu privire la povestea postacilor PDL care ar fi fost platiti cu 10. 000 de euro pe luna. Potrivit fostului ministru, procurorii croseteaza povesti cu ata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )