Libnet.ro
UNICEF

22:45

Elena Udrea va merge, vineri, la Parlament, pentru a-si vedea dosarul

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea va merge, vineri, la Parlament, pentru a-si vedea dosarul

Deputatul Elena Udrea a declarat ca va merge, vineri, la Parlament, pentru a-si vedea dosarul, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Cer aviz favorabil pentru inceperea urmaririi mele penale

Elena Udrea a mentionat, inainte de sedinta Comisiei juridice in care se discuta solicitarea de incepere a urmaririi sale penale, ca va cere deputatilor sa dea un aviz favorabil si nu va veni in Parlament sa-si sustina cauza, informeaza Mediafax .

Elena Udrea, BUTOIUL cu PULBERE pentru caracatita basista. FRICA de inchisoare o face sa-i traga pe TOTI in jos dupa ea

Elena Udrea s-a transformat peste noapte din preferata fostului presedinte in preferata procurorilor DNA. Asa se face ca blonda lui Traian Basescu este in acest moment cel mai arestabil personaj din politica.

Elena Udrea, la Sectia 2 de Politie, pentru controlul judiciar (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 09:00 la Sectia 2 de Politie dinCapitala, prevedere a controlului judiciar, relateazaB1 TV. intrebata ce parere are despre cererile de arestare.

Cand si cum ramane Elena Udrea fara imunitate

Deputatii vor trebui sa voteze de patru ori ridicarea imunitatii pentru deputatul PMP Elena Udrea. De ce de patru ori? Pentru ca procurorii DNA au cerut mai intai Camerei Deputatilor, for din care face parte Elena Udrea, sa dea aviz pentru inceperea urmarii penale.

VIDEO Elena Udrea: Nu m-ar mira sa continue abuzurile, chiar si cu o incercare de arestare. / Nu ma astept la loialitate si sustinere din partea nimanui

Elena Udrea a declarat marti, dupa s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, in cadrul controlului judiciar, ca dupa abuzurile pe care le vede, nu s-ar mira sa continue chiar si cu o incercare de arestare a sa, desi nu exista, spune ea, niciun motiv, Udrea adaugand ca repartizarea fondurilor pentru Gala Bute nu a fost ilegala. Intrebata daca intentioneaza sa demisioneze din Parlament, Elena Udrea, a spus: Pai si daca demisionez, tot trebuie sa-mi dea aviz domnul Klaus Iohannis.

Dorin Cioaba, regele international al romilor, se roaga pentru Elena Udrea: Eu cred ca afirmatiile ei nu sunt gratuite

Regele international al romilor, Dorin Cioaba, a declarat vineri, la Sibiu, ca se roaga, impreuna cu comunitatea pe care o reprezinta, pentru toti conducatorii tarii, dar si pentru Elena Udrea, personajul aflat in centrul atentiei tuturor in ultimele zile.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers din nou la Sectia 2 Politie

Elena Udrea s-a prezentat, vineri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal.

VIDEO Elena Udrea s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, pentru controlul judiciar: Ati mai vazut pe cineva care are trei cereri de arestare intr-o singura zi?

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 09:00 la Sectia 2 de Politie din Capitala, prevedere a controlului judiciar impus in dosarul Microsoft, relateaza B1 TV.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers, din nou, la Sectia 2 de Politie

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal, informeaza Mediafax.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers din nou la Sectia 2 Politie

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )