Libnet.ro
UNICEF

18:30

Elena Udrea: Miscarea Populara vrea un scor cu 2 cifre la euroalegeri. Putem sprijini un candidat cu sanse la Presedintie

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea: Miscarea Populara vrea un scor cu 2 cifre la euroalegeri. Putem sprijini un candidat cu sanse la Presedintie

Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, la Sighisoara, ca Partidul Miscarea Populara isi propune sa aiba la euroalegeri un scor cu doua cifre, mentionand si ca formatiunea poate sprijini un candidat cu sanse la Presedintie. Udrea a anuntat ca Partidul Miscarea Populara isi propune un scor cu doua cifre la europarlamentare, iar anul politic 2014 sa fie anul in care Miscarea Populara sa fie revelatia politica. PMP poate sprijini un candidat cu sanse reale la Presedintia Romaniei si speranta noastra este ca acel candidat va fi unicul candidat al dreptei, a spus Udrea. continuă pe Hotnews

Elena Udrea: Partidul Miscarea Populara vrea un scor cu 2 cifre la euroalegeri. Putem sprijini un candidat cu sanse la Presedintie

Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, la Sighisoara, ca Partidul Miscarea Populara isi propune sa aiba la euroalegeri un scor cu doua cifre, mentionand si ca formatiunea poate sprijini un candidat cu sanse la Presedintie. Udrea a anuntat ca Partidul Miscarea Populara isi propune un scor cu doua cifre la europarlamentare, iar anul politic 2014 sa fie anul in care Miscarea Populara sa fie revelatia politica. PMP poate sprijini un candidat cu sanse reale la Presedintia Romaniei si speranta noastra este ca acel candidat va fi unicul candidat al dreptei, a spus Udrea.

Udrea: PMP vrea scor cu 2 cifre la euroalegeri.

Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, la Sighisoara, ca PMP isi propune sa aiba la euroalegeri un scor cu doua cifre, mentionand si ca formatiunea poate sprijini un candidat cu sanse la Presedintie, transmite Mediafax. Nu vom face opozitie in soapta, a spus Udrea, intr-o conferinta de presa a PMP. Ea a mai spus ca PMP va lupta in numele celor care sufera din cauza guvernarii USL. Ne propunem la europarlamentare sa avem un scor de doua cifre, a spus Udrea, mentionand ca formatiunea .

Intrarea Elenei Udrea in Miscarea Populara, anuntata oficial

Update 19. 10 - Intrarea Elenei Udrea in Partidul Miscarea Populara a fost anuntata oficial, joi, presedintele PMP, Eugen Tomac, spunand ca aceasta este unul dintre cei mai puternici oameni politici din zilele.

Elena Udrea: PMP vrea sa obtina scor cu doua cifre la alegerile europarlamentare

Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, la Sighisoara, ca PMP isi propune sun scor cu doua cifre la alegerile europarlamentare, mentionand si ca formatiunea poate sprijini un candidat cu sanse la.

Singurul deputat PDL din Cluj a trecut la Miscarea Populara: Ma alatur lui Traian Basescu si Elenei Udrea

Deputatul clujean Adrian Gurzau a demisionat din Partidul Democrat Liberal si se va inscrie in Partidul Miscarea Populara PMP), la o zi dupa ce Elena Udrea a anuntat public ca s-a inscris in PMP. El a sustinut ca prin aceasta mutare vrea sa se implice in crearea unei Drepte puternice si in dezvoltarea proiectelor presedintelui Traian Basescu.

Elena Udrea s-a inscris in Miscarea Populara: Astazi ma despart de un partid dar raman intr-o echipa

Elena Udrea s-a inscris joi in Partidul Miscarea Populara, dupa ce in cursul zilei si-a anuntat demisia din Partidul Democrat Liberal. PMP a fost validat oficial ca partid politic la tribunal in urma cu o zi. Astazi ma despart de un partid dar raman intr-o echipa. Ma despart de un partid alaturi de care timp de 8 ani de zile am avut succese in politica, am dat cel mai bun guvern dupa '89, am castigat alegerile prezidentiale, a declarat Elena Udrea intr-o conferinta de presa, acuzand PDL de faptul ca s-a dezis de guvernarea Boc si de Traian Basescu.

Surse: Elena Udrea demisioneaza din PDL si merge la Miscarea Populara. Udrea si Tomac, conferinta in aceasta seara

Update 17. 07 - Elena Udrea, care a instiintat joi conducerea PDL ca demisioneaza din partid, va merge la Partidul Miscarea Populara PMP), au declarat surse politice, citate de Mediafax. Anterior, surse.

Elena Udrea merge la Partidul Miscarea Populara

Elena Udrea, care a instiintat joi conducerea PDL ca demisioneaza din partid, va merge la Partidul Miscarea Populara, au declarat surse politice, potrivit Mediafax .

Deputatul de Vrancea Florin Secara o urmeaza pe Elena Udrea in Partidul Miscarea Populara

Acesta ne-a precizat ca urmeaza sa se inscrie in Partidul Miscarea Populara in cel mai scurt timp. Acesta este asteptat cu bratele deschise in filiala Vrancea a PMP.

Udrea: Partidul Miscarea Populara nu va face o opozitie in soapta

Partidul Miscarea Populara PMP) nu va face o opozitie in soapta si nu va putea fi cumparat, a declarat, astazi, Elena Udrea, precizand ca, in perioada imediat urmatoare, vor urma si alte intrari in PMP, transmit sursele de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )