Libnet.ro
UNICEF

19:31

Elena Udrea ramane in arest preventiv

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea ramane in arest preventiv

Elena Udrea ramane in arest preventiv in dosarul Gala Bute, au decis joi judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, anunta B1 TV. In acest dosar ea este acuzata de savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite. continuă pe Hotnews

Elena Udrea ramane in arest preventiv: Magistratii iCCJ au respins contestatia. Avocatul acesteia: Putem sa cerem inlocuirea arestului preventiv

Elena Udrea a primit joi decizia iCCJ privind arestarea preventiva in dosarul Gala Bute. Judecatorii de drepturi si libertati au respins contestatia si au decis astfel ca fostul ministru al Dezvoltarii.

Elena Udrea ramane in arest preventiv: Magistratii iCCJ au respins contestatia. Avocatul acesteia: Putem sa cerem inlocuirea arestului preventiv (VIDEO)

Elena Udrea a primit joi decizia iCCJ privind arestarea preventiva in dosarul Gala Bute. Judecatorii de drepturi si libertati au respins contestatia si au decis astfel ca fostul ministru al Dezvoltarii.

Curtea Suprema a decis: Elena Udrea ramane in arest preventiv

Update 18. 20 - Curtea Suprema a decis definitiv, joi seara, mentinerea in arest a Elenei Udrea, in dosarul gala Bute, respingand astfel contestatia deputatei la masura preventiva dispusa in 25.

UPDATE. Decizie ICCJ: Udrea ramane in arest

UPDATE: Elena Udrea ramane in arest in dosarul Gala Bute, a decis definitiv instanta suprema, care a respins contestatia deputatei la masura preventiva dispusa in 25 februarie.

Gheorghe Stefan ramane in arest preventiv, in dosarul Microsoft

Gheorghe Stefan ramane in arest preventiv, in dosarul Microsoft, in care este cercetat pentru trafic de influenta si spalare de bani.

Gheorghe Stefan Pinalti ramane in arest preventiv

Gheorghe and Stefan, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, ramane in arest preventiv, dupa ce judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) i-au respins o contestatie in dosarul Microsoft.

Gheorghe Stefan ramane in arest preventiv

Gheorghe Stefan, primarul suspendat din Piatra Neamt, ramane in arest in dosarul Mcrosoft. El este acuzat de spalare de bani. Aparatorii acestuia au incercat luni sa-i determine pe magistrati sa ia in.

Gheorghe Stefan Pinalti ramane in arest preventiv

Gheorghe Stefan ramane in arest preventiv, au decis magistratii Curtii Supreme de Justitie. Instanta a respins contestatia lui Pinalti la prelungirea arestului preventiv ca fiind nefondata. Pinalti a contestat.

Elena Udrea cere sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute

Deputata Elena Udrea a cerut sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute, informeaza B1TV.

VIDEO Elena Udrea, la Inalta Curte pentru judecarea contestatiei la arest in dosarul Gala Bute. Avocatul fostului ministru, intrebat daca Udrea era la MDRT in ziua in care este acuzata ca ar fi primit mita: Este greu dupa atata vreme sa iti aduci aminte.

Elena Udrea a fost adusa joi, in jurul orei 9:00, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde urmeaza sa se judece contestatia depusa de fostul ministru fata de arestul preventiv in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres. Ora 13:15 Potrivit Realitatea TV, instanta ar urma sa anunte decizia la ora 18:00. Ora 12:30 Instanta a ramas in pronuntare asupra contestatiei depuse de fostul minstru fata de masura arestului preventiv.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )