Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gheorghe Stefan Pinalti ramane in arest preventiv

Antena3 Antena3,
Gheorghe Stefan Pinalti ramane in arest preventiv

Gheorghe Stefan ramane in arest preventiv, au decis magistratii Curtii Supreme de Justitie. Instanta a respins contestatia lui Pinalti la prelungirea arestului preventiv ca fiind nefondata. Pinalti a contestat. continuă pe Antena3

Gheorghe Stefan Pinalti ramane in arest preventiv

Gheorghe and Stefan, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, ramane in arest preventiv, dupa ce judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) i-au respins o contestatie in dosarul Microsoft.

Gheorghe Stefan ramane in arest preventiv, in dosarul Microsoft

Gheorghe Stefan ramane in arest preventiv, in dosarul Microsoft, in care este cercetat pentru trafic de influenta si spalare de bani.

Gheorghe Stefan ramane in arest preventiv

Gheorghe Stefan, primarul suspendat din Piatra Neamt, ramane in arest in dosarul Mcrosoft. El este acuzat de spalare de bani. Aparatorii acestuia au incercat luni sa-i determine pe magistrati sa ia in.

Finantatorii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, Daniel si Nicolae Capra, raman in arest preventiv

Finantatorii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, Daniel si Nicolae Capra, raman in arest preventiv, a decis, marti, definitiv, Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce cei doi cerusera inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu.

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, judecati in arest preventiv in dosarul Bica 2

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos vor ramane in arest preventiv in cel de-al doilea dosar al fostei sefe a DIICOT, in timp ce Adriean Videanu va fi judecat sub control judiciar, insa fara a-i mai fi interzis sa ia legatura cu Dorin Cocos si fiul sau, a decis, definitiv, instanta suprema.

Dosarul Mediafax: Adrian Sarbu afla, marti, daca ramane in arest preventiv

Proprietarul Mediafax Group, Adrian Sarbu, suspectat de evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare va afla, marti, daca magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti prelungesc masura arestului preventiv.

Gheorghe Stefan afla, luni, daca va fi cercetat in libertate, in dosarul Microsoft

Gheorghe Stefan afla, luni, daca va fi cercetat in stare de libertate in dosarul Microsoft, in care este arestat preventiv pentru trafic de influenta si spalare de bani. Decizia va fi definitiva.

Finantatorii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti raman in arest preventiv

Finantatorii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, Daniel si Nicolae Capra, raman in arest preventiv, a decis, marti, definitiv, Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce cei doi cerusera inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu,informeaza Mediafax.

DNA: Arest preventiv pentru omul de afaceri Sorin Strutinsky

Procurorii DNA au decis trimiterea in judecata sub arest preventiv a omului de afaceri Sorin Strutinsky, apropiat al primarului Constantei, Radu Mazare, si al fostului sef CJ Constanta, Nicusor Constantinescu.

Dosarul Bica II: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos vor fi judecati in arest preventiv

Instanta suprema a decis ca Alina Bica, Dorin si Alin Cocos sa ramana in arest preventiv in cel de-al doilea dosar al fostei sefe a DIICOT, in timp ce Adriean Videanu va fi judecat sub control judiciar, insa fara a-i mai fi interzis sa ia legatura cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )