Libnet.ro
UNICEF

20:45

Elena Udrea: Ruptura USL este inevitabila. Antonescu stie ca nu va fi candidat USL la prezidentiale

B1 B1,
Elena Udrea: Ruptura USL este inevitabila. Antonescu stie ca nu va fi candidat USL la prezidentiale

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat ca ruptura USL este inevitabila, iar liderul PNL Crin Antonescu este constient ca nu va fi candidatul USL la Presedintie. Eu cred ca ruptura USL e inevitabila. continuă pe B1

Elena Udrea: Antonescu stie ca nu va fi candidatul USL la prezidentiale.

Uniunea Social Liberala USL) se va rupe inainte de alegerile prezidentiale din 2014, iar PNL si PSD vor avea candidati diferiti, a sustinut deputatul PDL Elena Udrea, marti seara, in cadrul unei emisiuni la Realitate TV. Crin Antonescu stie ca nu va fi candidatul USL in 2014. USL se va rupe, e o chestiune de timp, a spus Elena Udrea. Deputatul a adaugat ca liderul de partid care va rupe Alianta va plati la alegeri. Intrebata daca va candida la prezidentialele de anul viitor, Udrea a .

Elena Udrea: Locul unui politician nu este in strada, la proteste.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, marti seara, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, ca politicienii nu trebuie sa mearga la proteste, fiindca populatia ar considera prezenta lor in Piata Universitatii drept o incercare de a obtine simpatizanti. Nu e decent sa incerci sa mergi in Piata Universitatii, . ) asa cum au facut Crin Antonescu si Mihail Neamtu, a declarat Udrea. Deputatul PDL a mai spus ca Romania are nevoie de un guvern responsabil, competent, care sa livreze informatii .

Elena Udrea: Privatizarea CFR si gazoductul Iasi-Ungheni, spectacole marca Victor Ponta.

Deputatul PDL, Elena Udrea, a sustinut, marti seara, ca privatizarea CFR Marfa si construirea gazoductului Iasi-Ungheni au fost spectacole marca Victor Ponta, menite sa impresioneze institutiile internationale. Era nevoie de un spectacol in fata FMI, sa vada ca ne apucam de privatizarea CFR Marfa. ) Ponta a facut un spectacol si la gazoductul Iasi-Ungheni, ca sa impresioneze Comisia Europeana, a declarat deputatul PDL in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV. Elena Udrea a adaugat ca .

Elena Udrea: Ponta devine primul stand-up comedian al Romaniei (FOTO)

Elena Udrea a scris pe contul sau de Facebook ca premierul Victor Ponta devine primul stand-up comedian al Romaniei si ca nu lasa in urma decat spectacol mediatic. Victor Ponta devine, rapid si.

Cum a slabit Elena Udrea 14 kilograme in 3 luni

Elena Udrea a slabit 14 kilograme dupa divort adoptand un regim disociat. Cea mai cunoscuta femeie din politica romaneasca sustine ca a mancat alimente recomandate in functie de grupa ei de sange.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )