Libnet.ro
UNICEF

11:16

Elena Udrea, un nou gest in Parlament: Este o fotografie unica!

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, un nou gest in Parlament: Este o fotografie unica!

Elena Udrea nu renunta la semne. Desi a stat cateva zile in arest, are interdictie de a mai vorbi cu presa sau de a mai oferi detalii despre caz, astazi, in Parlament, aceasta pare ca mai transmis din nou, un. continuă pe Antena3

Elena Udrea merge in Parlament pentru a se apara in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Zi decisiva pentru Elena Udrea. Deputatul va ajunge astazi in parlament pentru a se apara in fata colegilor care iau in discutie noi cereri de incuviintare a arestului preventiv in dosarul Gala Bute. Chiar.

Dezvaluiri din INTERIOR. Ce face Elena Udrea in apartamentul de LUX, in care este arestata: Ceva rau se va intampla

Elena Udrea pare sa aiba un tonus bun, chiar daca numele sau este implicat intr-unul din cele mai rasunatoare scandaluri. Prietena sa declarata, Ruxandra Dragomir, merge zilnic la resedinta de lux a doamnei.

Elena Udrea merge astazi in Parlament. Deputatii vor vota, din nou, pentru arestarea Elenei Udrea

Deputatii vor supune la vot astazi noile cereri ale DNA, de incepere a urmaririi penale si de arestare, pe numele Elenei Udrea, pentru noi infractiuni in dosarul Gala Bute. Fostul ministru are girul deputatilor pentru a parasi domiciliul intre orele 15. 00 si 19.

Elena Udrea, din nou la mana deputatilor

Arestata la domiciliu, Elena Udrea merge azi in Parlament, insotita de politisti, pentru a se adresa plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a DNA de arestare preventiva a deputatei, pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, la iCCJ, pentru a cere permisiunea de a se prezenta luni in Parlament (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, sambata dimineata, in fata judecatorilor inaltei Curti de casatie si Justitie. De aceasta data pentru a cere permisiunea de a se prezenta luni in Parlament. Deputatul este cercetat.

Elena Udrea a ajuns in Parlament: O sa auziti ce am de spus. Nu pot vorbi despre cauza (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, luni, la Parlament, unde isi va sustine cauza in fata colegilor deputatilor, care trebuie sa voteze solicitarea DNA privind o noua cerere de arestare preventiva in dosarul Gala Bute. Elena.

Ziua in care Elena Udrea va vedea CINE i-a mai ramas fidel. Se pregateste sa mearga in Parlament, pentru o noua cerere de arestare

Elena Udrea se pregateste sa mearga in Parlament, pentru o noua cerere de arestare, la nici o saptamina dupa ce a scapat din arestul politiei. Deputatii vor vota astazi noua cerere a procurorilor din dosar.

UPDATE: Elena Udrea: iCCJ a admis cererea mea de a merge in Parlament

Elena Udrea a solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) sa ii permita sa isi paraseasca domiciliul pentru a merge la Parlament sa se adreseze plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a procurorilor DNA de arestare a deputatei pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute, transmite Mediafax.

UPDATE: iCCJ: Elena Udrea va putea merge luni in Parlament

Elena Udrea a solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) sa ii permita sa isi paraseasca domiciliul pentru a merge la Parlament sa se adreseze plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a procurorilor DNA de arestare a deputatei pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute, transmite Mediafax.

Elena Udrea a primit girul magistratilor de la inalta Curte pentru a se apara luni in Parlament

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) au decis ca Elena Udrea, aflata in arest la domiciliu, are permisiunea ca luni, intre orele 15. 00 si 19. 00, sa paraseasca locuinta pentru a se prezenta in Parlament la momentul dezbaterii noilor cereri formulate de DNA care o vizeaza pe fostul ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )