Libnet.ro
UNICEF

23:15

Elena Udrea sare la gatul lui Victor Ponta: Este clar ca a scapat boii

Antena3 Antena3,
Elena Udrea sare la gatul lui Victor Ponta: Este clar ca a scapat boii

Elena Udrea sare la gatul lui Victor Ponta pentru Traian Basescu. Blonda din PDL spune ca declaratiile premierului la adresa presedintelui pe subiectul Florin Cioaba arata ca seful Executivului a scapat. continuă pe Antena3

Elena Udrea, ironii la adresa lui Victor Ponta: Sa ma pomenesti de 12 ori in 20 de minute arata a obsesie, usor psihanalizabila

Elena Udrea l-a ironizat pe premierul Victor Ponta dupa interviul dat marti seara de acesta la RTV, scriind pe contul sau de Facebook ca faptul ca i-a mentionat numele de 12 ori in 20 de minute arata a obsesie usor psihanalizabila.

Elena Basescu il ataca pe Victor Ponta: Cat de jos poate cobori un Premier al Romaniei?

Nicio reactie nu a venit de la Cotroceni pana la aceasta ora la atacul dur lansat de Victor Ponta. in schimb, i-a luat apararea preesdintelui Elena Basescu, fata lui cea mica, pe Twitter. EBa a scris ca, din.

Ce a declarat Ponta despre Elena Udrea si despre Palatul Cotroceni.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca Palatul Cotroceni nu mai exista ca Presedintie, fiind o echipa de campanie pentru doamna Udrea la prezidentiale, transmite Mediafax. Intrebat ce parere are despre declaratia ministrului de Externe, Titus Corlatean, ca exista o dezangajare la nivelul Presedintiei in privinta pactului de coabitare, premierul a raspuns: Ce exista la nivelul Cotroceniului? Cotroceniul nu mai exista ca Presedintie. Cotroceniul este o echipa de campanie .

Udrea ii cere DEMISIA lui Ponta. Vezi de ce.

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca premierul Victor Ponta trebuie de urgenta sa-si dea demisia, deoarece nu poti fi premierul Romaniei si sa spui ca dosarele in Romania se fac la comanda politica, relateaza Mediafax. Victor Ponta trebuie de urgenta sa-si dea demisia! Nu poti fi premierul Romaniei si sa spui ca dosarele in Romania se fac la comanda politica. Daca lucurile stau asa, atunci esti un incompetent sinistru si trebuie sa pleci! Daca lucurile nu sunt asa, atunci esti un .

The Guardian: Victor Ponta, unul dintre dictatorii Europei de Est, alaturi de Vladimir Putin si Viktor Orban

Victor Ponta este considerat dictator de publicatia britanica The Guardian. Premierul roman se afla alaturi de presedintele Rusiei, Vladimir Putin si premierul ungar Viktor Orban intr-o analiza care denunta.

Elena Udrea: Lui Victor Ponta inca nu-i vine sa creada ca a ajuns premierul tarii, de aceea nu guverneaza nimic

DeputatulPDLElena Udrea a declarat, vineri, in cadrul emisiunii X-press, de pe B1 TV, ca singura explicatie a faptului ca Victor Ponta nu face nimic pentru tara, in calitate de prim-ministru, este.

Udrea: Ponta este OBSEDAT de mine!.

Elena Udrea a scris pe Facebook ca declaratiile premierului la adresa ei denota o obsesie usor psihanalizabila. Deputatul PDL a comentat afirmatiilor facute de Victor Ponta, intors mai devreme din concediu pentru a raspunde atacurilor lansate de presedinte in ultimele doua saptamani. Inteleg ca proiectul lui Ponta pentru USL este sa se lupte cu Traian Basescu si cu Elena Udrea. Alo, domnule Premier, da un proiect pentru Romania nu aveti?! Ca sunteti Prim-ministru si duceti tara de .

Elena Udrea este in Maramures. Se simte izolata si nemultumita de retelele de telefonie mobila

Fostul Ministru al Turismului, Elena Udrea este prezenta in Maramures unde participa la slujba de Sfanta Maria, la Manastirea Rohia. Aceasta a venit insotita de mama ei si de fostul Ministru de Interne, Traian Igas. La doar cateva ore de la venirea sa, in urma cu aproximativ 12 ore, aceasta s-a aratat nemultumita de lipsa semnalului la una din retelele de telefonie mobila, dar si pentru faptul ca nu poate posta poze pe pagina sa de facebook.

Elena Udrea invita liberalii sa participe la constructia dreptei.

In cadrul Colegiului Director al PDL desfasurat azi la Baia Mare, Elena Udrea a pus problema alegerii unui candidat unic la presedintie din partea tuturor partidelor de dreapta. Udrea a invitat in cadrul acestei constructii unice de drepta si Partidul National Liberal aflat inca inhamat la caruta PSD. Multi colegi gandesc ca mine, dar din pacate nu au curaj sa recunoasca, a mai spus Udrea.

Elena Udrea e buna la toate. A rupt gura targului cu o invartita in Maramures

Elena Udrea stie cum sa se faca remarcata. Mai nou, a rupt gura targului cu o invartita in Maramures, dupa ce s-a plimbat pe ulitele satului in costum popular. Chiar doamna Udrea a postat filmuletul cu ea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )