Libnet.ro
UNICEF

09:47

Elena Udrea a solicitat magistratilor iCCJ, in cazul Gala Bute, notele informative ale SRI despre situatiile angajatilor si firme

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea a solicitat magistratilor iCCJ, in cazul Gala Bute, notele informative ale SRI despre situatiile angajatilor si firme

Elena Udrea a cerut magistratilor inaltei Curti de Casatie si Justitie sa ceara de la Serviciul Roman de Informatii SRI) si DNA Alba note informative care ar arata situatii cu posibil caracter ilegal create intre angajati ai ministerului si firme din afara institutiei. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, dupa ce Elena Udrea a solicitat sa fie folosite ca proba in instanta rapoartele SRI din perioada in care a fost ministru: Au venit informari despre ministerul dansei. Pe doamna Udrea am chemat-o de doua ori pe astfel de teme (VIDEO)

La termenul de luni din dosarul Gala Bute, Elena Udrea a solicitat sa fie folosite ca proba in instanta adresele si rapoartele Serviciului Roman de Informatii din perioada in care aceasta ocupa fu.

Elena Udrea, la iCCJ, pentru un nou termen din dosarul Gala Bute: Sunt foarte multi martori care au spus ca nu isi recunosc in totalitate declaratiile pentru ca le-au dat stresati sau emotionati (VIDEO)

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat luni, dupa audierea la Curtea Suprema in cadrul unui nou termen din dosarul Gala Bute, ca multi dintre martori au declarat ca au fost presati la DNA.

Nou termen in Gala Bute: Patru noi martori vor fi audiati la Curtea Suprema in dosarul in care Elena Udrea este acuzata de coruptie (VIDEO)

La inalta Curte de Casatie si Justitie are loc, luni, un nou termen in dosarul in care Elena Udrea, fost ministru al Turismului, este acuzata de coruptie. La ultimul termen, fostul campion Leonard.

Noi audieri in dosarul Gala Bute

Noi audieri au loc luni in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu in acest dosar.

Elena Udrea si Elena Basescu, discutii interminabile intr-un local din capitala (FOTO)

Elena Basescu si Elena Udrea si-au petrecut dupa-amiaza impreuna la un local din capitala. Blonda din politica si fiica fostului presedinteau optat pentru o terasa din centrul capitalei unde au v.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )