Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea: Stiam ca voi fi arestata, mi-am dat seama ca se produce o preluare a puterii

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea: Stiam ca voi fi arestata, mi-am dat seama ca se produce o preluare a puterii

Elena Udrea a acordat postului B1 TV primul interviu de la iesirea din inchisoare. Desi echipa de productie ar fi trebuit sa se deplaseze la locuinta ei, televiziunea nu a mai primit acordul sa faca acest lucru, astfel ca Udrea a intrat in direct prin telefon. continuă pe Adevărul

Elena Udrea: Stiam ca voi fi arestata de foarte mult timp, nu stiam pentru ce

Elena Udrea a declarat intr-o interventie telefonica pentru B1 TV ca nu se astepta sa iasa din arest si ca acest lucru inseamna ca Justitia mai are o sansa.

Elena Udrea: Eu stiam ca voi fi arestata de foarte mult timp, nu stiam pentru ce (VIDEO)

Elena Udrea a declarat in interventia telefonica din cadrul emisiunii Ultimul cuvant difuzata de B1 TVca stia ca de mult timp ca va fi arestata, doar nu cunostea si motivul. Un lucru este sigur.

Elena Udrea da cu subsemnatul la Politie: Daca am putut sa ies, justitia e dreapta. Voi ramane in politica

Update 16. 01 - Elena Udrea a ajuns la sectia 14 de Politie, pentru a indeplini procedurile necesare. Update 14. 30- Udrea a plecat spre Bucuresti si a spus ca va merge la adresa din Stejarii. Ea este in masin.

Elena Udrea: Voi face plangere la CEDO impotriva arestului preventiv

Elena Udrea a declarat, duminica seara, in primul interviu de la iesirea din penitenciarul Targsor, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca va face plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Elena Udrea: Voi face plangere la CEDO impotriva arestului preventiv (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, duminica seara, in primul interviu de la iesirea din penitenciarul Targsor, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca va face plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Elena Udrea: in mod cert voi reclama la CEDO modul in care statul aplica arestul preventiv

Elena Udrea a acordat postului B1 TV primul interviu de la iesirea din inchisoare. Desi echipa de productie ar fi trebuit sa se deplaseze la locuinta ei, televiziunea nu a mai primit acordul sa faca acest lucru, astfel ca Udrea a intrat in direct prin telefon.

Elena Udrea a instituit Gandul de apel, de la 07.00, dupa modelul lui Cristoiu: Astazi voi vorbi de prietenie

Elena Udrea, plasata recent in arest la domiciliu, a instituit, pe pagina sa de Facebook, Gandul de apel, de la ora 07. Udrea a vorbit, astazi, despre prietenie, precizand ca nu a avut asteptari de la nimeni, aluzie la denunturile care s-au facut pe numele sau.

Elena Udrea, interviu prin telefon la B1 Tv: Doamna Kovesi, arestandu-ma pe mine, a castigat popularitate. Nu stiu daca va candida, dar e prima data cand un procuror are popularitate in sondaje. / Se intampla o preluare a puterii in mod ocult in aceasta

Elena Udrea, aflata in arest la domiciului in dosarul Gala Bute, acorda, la aceasta ora, un interviu prin telefon postului de televiziune B1 Tv, intr-o emisiune moderata de Catalin Striblea si Ion Cristoiu. Udrea a afirmat, in interviu, ca E o competitie cine aresteaza mai mult, sustinand ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a tintit corect din punctul de vedere al unei strategii de imagine, tintind catre Elena Udrea. ) Doamna Kovesi, arestandu-ma pe mine, a castigat popularitate, se vede in sondaje. Nu stiu daca va candida, dar e prima data cand un procuror are popularitate in sondaje. Nu exclud ca acesti procurori care instrumenteaza acum aceste dosare vor dori sa faca politica. Macovei face deja politica. red ca toata aceasta lupta cu coruptia se duce si cu un scop de popularitate, a declarat Elena Udrea. Elena Udrea a explicat si gestul controversat cu degetul la nas: Era un semn pentru un om foarte apropiat pentru mine, caruia ii transmiteam sa nu isi faca griji pentru mine. E un gest privat.

VIDEO Elena Udrea, interviu prin telefon la B1 Tv: Doamna Kovesi, arestandu-ma pe mine, a castigat popularitate. Nu stiu daca va candida, dar e prima data cand un procuror are popularitate in sondaje. / Se intampla o preluare a puterii in mod ocult in ac

Elena Udrea, aflata in arest la domiciului in dosarul Gala Bute, a acordat, duminica seara, un interviu prin telefon postului de televiziune B1 Tv, intr-o emisiune moderata de Catalin Striblea si Ion Cristoiu. Udrea a afirmat, in interviu, ca E o competitie cine aresteaza mai mult, sustinand ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a tintit corect din punctul de vedere al unei strategii de imagine, tintind catre Elena Udrea. ) Doamna Kovesi, arestandu-ma pe mine, a castigat popularitate, se vede in sondaje. Nu stiu daca va candida, dar e prima data cand un procuror are popularitate in sondaje. Nu exclud ca acesti procurori care instrumenteaza acum aceste dosare vor dori sa faca politica. Macovei face deja politica. Cred ca toata aceasta lupta cu coruptia se duce si cu un scop de popularitate, a declarat Elena Udrea. Elena Udrea a explicat si gestul controversat cu degetul la nas: Era un semn pentru un om foarte apropiat pentru mine, caruia ii transmiteam sa nu isi faca griji pentru mine. E un gest privat.

George Maior, intalnire cu Elena Udrea dupa publicarea pozelor de la Paris

Fostul director al SRI George Maior a dat detalii despre intalnirea pe care a avut-o cu Elena Udrea dupa aparitia pozelor de la Paris. Discutia a avut loc chiar la sediul SRI, dupa cum a recunoscut Maior. Am.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )