Libnet.ro
UNICEF

12:15

Elena Udrea sustine ca a fost ascultata de DNA

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea sustine ca a fost ascultata de DNA

Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara, a declarat, joi, ca procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie au interceptari ale unor convorbiri telefonice ale sale cu Gheorghe Stefan. continuă pe România Liberă

Elena Udrea sustine ca nu are nicio implicare in dosarul Microsoft

Elena Udrea sustine ca nu are nicio implicare in dosarul Microsoft, chiar daca numele fostului sau sot este vehiculat in acest caz. Udrea a declarat ca regreta faptul ca Dorin Cocos este vizat de procurorii.

VIDEO Elena Udrea, interviul integral: Ce spune candidatul PMP despre scandalul Ponta - ofiter acoperit, despre cum joaca serviciile secrete, despre relatiile sale cu oameni de afaceri implicati in dosare penale si despre planurile sale daca va deveni pr

Elena Udrea afirma ca, daca va ajunge presedinte, va renunta la numirea de politicieni in fruntea serviciilor secrete, avand in vedere greselile facute de Traian Basescu prin numirea unor oameni precum Claudiu Saftoiu, Mihai Razvan Ungureanu si Teodor Melescanu la conducere SIE, si care au ales ulterior sa joace politic. Declaratia a fost facuta intr-un interviu HotNews. ro, in care Elena Udrea a discutat cu Dan Tapalaga si Cristian Pantazi despre marile teme ale zilei si despre programul sau electoral.

Traian Basescu, la Realitatea Tv: in Romania ar fi unii mai buni ca Elena Udrea, dar nu candideaza

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara la postul de televiziune Realitatea TV, ca pentru Romania ar fi unii mai buni ca este Elena Udrea, dar acestia nu candideaza. Seful statului a mai tinut sa precizeze la candidatul Partidului Miscarea Populara ca are un usor nationalism.

Elena Udrea la B1 Tv: Mesajul lui Traian Basescu este ca e o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta. / Daca intru in turul 2 sunt presedintele Romaniei si il schimb pe Victor Ponta din functia de premier

Candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la B1 Tv, ca Niciun candidat nu e ideal, nu e perfect. Insa presedintele Traian Basescu - n. red. ) are obligatia de a le spune romanilor cine este cel care va duce Romania pe drumul reformelor din ultimii 10 ani. Exista un electorat anti-Ponta care are de ales intre ceilalti candidati care se afla in competitie. Important este ca acest electorat sa nu fie pacalit. Oamenii acestia pot fi pacaliti sa mearga la domnul Iohannis. Cred ca mesajul presedintelui Traian Basescu este ca este o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta sau ca va incerca sa schimbe Romania in care s-a distrus in ultimii 2 ani cu Ponta premier.

VIDEO Elena Udrea anunta ca DNA are inregistrari ale convorbirilor sale cu Gheorghe Stefan Pinalti

Elena Udrea a declarat joi intr-un interviu pentru HotNews. ro ca procurorii DNA au interceptari ale unor convorbiri ale sale cu Gheorghe Stefan in dosarul in care primarul din Piatra Neamt e urmarit penal pentru ca si-ar fi folosit influenta pentru a directiona bani publici de la Ministerul Dezvoltarii catre anumite comune care aveau contracte cu o firma pe care o controla. Am depus marturie ca urmare a faptului ca exista inregistrari intre Gheorghe Stefan si ministrul Elena Udrea legat de alocarile de fonduri pe programul Apa si Canal. Dar astfel de discutii le-am avut cu toti primarii, la fel am avut discutii cu parlamentarii care ma rugau sa finantez lucrari. Astfel de lucruri sunt legale si se fac in mod firesc, a spus Elena Udrea.

VIDEO. Elena Udrea, pentru B1: Ponta si Iohannis nu se critica, nu se refera unul la celalalt. Aproape ca se sustin reciproc. Daca intru in turul doi voi fi presedintele Romaniei si il schimb pe Victor Ponta din functia de premier

Elena Udrea: De cand a inceput campania electorala, primii doi candidati, asa cum arata sondajele, desi primul reprezinta puterea si altul reprezinta opozitia, nu am nimic a-si reprosa. Nu se critica, nu se refera unul la celalalt, dimpotriva. Domnul Victor Ponta, candidatul puterii, si domnul Klaus Iohannis, candidatul opozitiei, aproape ca se sustin reciproc. Si asta vedem in modul in care se desfasoara campania electorala in ceea ce inseamna publicitatea stradala. Este jumatate rosi si jumatate albastru de la Ponta si Iohannis .

VIDEO Elena Udrea despre relatia sa cu Nicolae Dumitru Niro: Am avut intentia sa construim un imobil impreuna, dar firma nu a apucat niciodata sa functioneze

Elena Udrea, candidatul PMP la presedintie, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro ca in 2006 a fondat o firma alaturi de fostul sau sot si de omul de afaceri Nicolae Dumitru cunoscut si ca Nicu Niro, implicat si el in dosarul Microsoft). Firma avea ca scop construirea unui imobil, dar ea nu a functionat niciodata, a spus Udrea.

VIDEO Elena Udrea despre relatia cu Traian Basescu: Presedintele nu a vrut sa ma lase sa candidez in 2008 si 2012 la Parlament / Basistii care nu ma sustin nu au fost basisti adevarati

Elena Udrea, candidata PMP la presedintie, sustine ca Traian Basescu nu a fost de acord cu candidatura sa la alegerile parlamentare din 2008 si 2012, fiind nevoie de sprijinul lui Emil Boc sau Vasile Blaga pentru a-l convinge pe presedinte. Intrebata cum isi explica faptul ca si-a pierdut sustinerea majoritatii basistilor, Elena Udrea a spus ca acestia nu sunt basisti adevarati.

Marian Lupu s-a suparat pe Elena Udrea pentru ca este unionista

Statalitatea Republicii Moldova trebuie respectata de catre candidatii la presedintia Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa semnat de presedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu. Seful democratilor s-a declarat deranjat de campania desfasurata de Elena Udrea in stanga Prutului.

Elena Udrea: Cei din PDL sunt amagiti de iluzia guvernariI

Elena Udrea: Cei din PDL sunt amagiti de iluzia guvernarii. Li se spune de catre actuala conducere: veti face parte din Guvern. Baza partidului sufera ca sunt obligati sa sustina un candidat care nu este al lor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )